Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş tekrar istedi

Siyah-beyazlılar, Ankaraspor maçında Nobre'nin sayılmayan golünde kural hatası yapıldığı gerekçesiyle MHK'ya başvuruda bulundu ve maçın tekrar oynamasını istedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Levent Erdoğan, Ankaraspor-Beşiktaş maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle karşılaşmanın tekrar edilmesi için Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na başvuruda bulunduklarını açıkladı. Levent Erdoğan, Ankaraspor karşısında son dakikalarda attıkları nizami golün geçerli sayılmamasına tepki göstererek, ''Herkes tarafından ve hatta rakip tarafın teknik direktörü tarafından dahi attığımız golün nizami bir gol olduğu kabul edildiği halde, topa en yakın olan 2 hakemin golü geçerli saymaması, olayda bir kasıt olduğu görüntüsünü uyandırıyor. Herkes gol olduğuna mutabık olurken, en iyi şekilde görme şansına sahip olan bu 2 kişinin birden gol olmadığını kabul etmeleri, bu harekette kasıt olduğunu düşünmemize neden oluyor'' diye konuştu.

Uluslararası oyun kurallarının 5 ve 6. maddelerinde hakemin görevinin neler olduğunun belirtildiğini kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: ''Gol kararı verme yetkisi yalnız hakeme aittir. Olayda hakem golü vermiş ama yardımcı hakem golü kabul etmemiştir. Burada bir kural hatası vardır. Malum olduğu üzere hakem kural hatası işlerse ve bu maçın sonucuna tesir eden kural hatasıysa, bu kural hatası nedeniyle maçın tekrar edilmesi gerekir. Biz de Beşiktaş olarak bu haklı gerekçeyle büyük mağduriyetimizin giderilmesi için, kural hatası nedeniyle maçın tekrar edilmesi için bugün Merkez Hakem Kurulu'na başvurduk. İnanıyoruz ki haksız olarak uğramış olduğumuz mağduriyet haklı gerekçelerimize dayanarak, maçın tekrar edilmesi kararıyla sonuçlanır.''

19.09.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE'NİN ZOR GECESİ

  İtalyan basını: Beşiktaş ve F.Bahçe 2. tura çıkabilir

  Zico'nun Avrupa karnesi kötü değil

  Beşiktaş tekrar istedi

  Mehmet Atalay'a fair-play nişanı

  G.Saray İsviçre yolcusu

  Boş vaatler..


 Son Dakika Haberleri