Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Porto son fırsat

Ertuğrul Sağlam’ın iddialı açıklamalarının aksine, sessiz derbide pas yapamayan, oyun kuramayan, sistemi belirsiz bir takım izledik. G.Saray'da Lincoln yokmuş, Hakan Şükür yokmuş ne gam. Arda her ikisinin de açığını kapatıp maçı kurtarırken, Beşiktaş'ta Tello hariç hiçbir futbolcu kazanmak için bir şey yapmadı. Hep aynı filmleri izliyoruz. Kornerlerde kaleci ve defans ortak yapımı goller, son dakika panik atakları ve ne hikmetse hep Beşiktaş aleyhine çalınan hakem düdükleri..

Hiçbir mazeret Beşiktaş’ın mağlubiyetini açıklayamaz. Korkak Bezirgan ne kâr, ne zarar edermiş. Gerektiğinde radikal kararlar alıp uygulayacaksın.Feldkamp’ın Lincoln ve Hakan Şükür kararını Ertuğrul Sağlam iyi düşünmeli. Nobre’ye ceza veriyorsun, sonra da kontenjan senatörü gibi her maçta oynatıyorsun..

Gönülsüz, güçsüz görüntü veren Bobo'yu dinlendirmek aklına gelmiyor. Kalede Hakan kendine güvenini kaybetmek üzere, defans oyuncuların ceza sahasına gelen her topta panikliyor. Tüm bu olumsuz görüntülere rağmen Porto maçında alınacak bir galibiyet Beşiktaş’ı yeniden iddialı duruma getirir. Aksi halde hem Avrupa, hem de ligde yandı gülüm keten helva..

Nidai PAKSOY

01.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FELDKAMP: TAVİZ VERMEM

  Beşiktaş'ın kara Eylül'ü

  Yıldırım: Puan farkı kapanır

  Roberto Carlos'tan Kezman'a destek

  Halil Altıntop'a 1 ay top yasak

  Berlin Maratonu rekorla bitti

  Disiplinin zaferi

  Porto son fırsat


 Son Dakika Haberleri