Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

Şampiyonlar Ligi ilk maçında İtalya'nın dev ekibi İnter'i 1-0 yenerek Avrupa'da bütün dikkatleri üzerine toplayan temsilcimiz F.Bahçe bugün deplasmanda Rus CSKA Moskova ile karşılaşacak. Lokomotif Stadında saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Star TV canlı olarak ekrana getirecek.

İNTER, PSV'Yİ KONUK EDİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonunun gruplarındaki 2. hafta maçları bugün oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe bugün deplasmanda CSKA Moskova oynayacak. Lokomotiv Stadında saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Star TV naklen yayınlayacak. Fenerbahçe, G Grubu'nda oynadığı ilk maçta İtalya şampiyonu Inter'i İstanbul'da 1-0 yenerken rakibi CSKA Moskova deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 2-1 mağlup olmuştu. Grupta diğer maçta İnter, PSV'yi ağırlayacak.

5. DEFA DEVLER LİGİNDE

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5. kez mücadele eden Fenerbahçe, CSKA Moskova karşısında bu ligdeki 26. maçına çıkacak. ''Devler Ligi''nde, yaptığı 25 maçta 7 galibiyeti bulunan sarı_lacivertliler, 2 beraberlik, 16 da mağlubiyet alırken, attığı 24 gole karşılık kalesinde 45 gol gördü. Bundan önce katıldığı 4 sezonda gruptan çıkma başarısını gösteremeyen Fenerbahçe, 1996-1997 sezonunda 7 puanla ve 2004-2005 sezonunda 9 puanla grup üçüncüsü, 2001-2002 sezonunda puansız, 2005-2006 sezonunda da 4 puanla grup sonuncusu oldu.

Zico'nun Avrupa karnesi

Fenerbahçe, teknik direktörü Zico yönetiminde çıktığı 15 Avrupa kupası maçında başarılı sonuçlara imza attı. Sarılacivertli ekiple ilk kez ''Devler Ligi''nde yer alan Brezilyalı çalıştırıcı, takımının Avrupa arenasındaki genel başarı düzeyine göre iyi bir performans ortaya koydu. Zico'lu Fenerbahçe, 15 Avrupa kupası mücadelesinin 8'ini kazanırken, 4 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.15 maçta rakip filelere toplam 31 gol atan sarılacivertli ekip, kalesinde de 15 gol gördü.Öte yandan sarılacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 133 maçta 43 galibiyet, 20 beraberlik ve 70 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 156 gol atan sarılacivertliler, kalesinde ise 227 gole engel olamadı.

Avrupa'da 68. maçı

Rusya'nın CSKA Moskova takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında rakip sahalarda 68. maçını yapacak. Avrupa'da bugüne kadar çıktığı 67 deplasman maçında 12 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 9 beraberlik, 46 yenilgi aldı. Deplasmandaki son maçında bu sezon, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında Belçika'nın Anderlecht takımını 2-0 yenen sarılacivertlilerin hedefi, yarınki mücadelede de puan almak. Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son 2 maçta yenilmeyen sarılacivertlilerin, 1'er galibiyeti ve beraberliği bulunuyor.

02.10.2007


 

Beşiktaş'a ikinci şok

İspanyol teknik direktör Del Bosque'den sonra Fransız çalıştırıcı Jean Tigana'nın da alacakları için siyahbeyazlı kulüp aleyhine FIFA'ya başvurduğu öne sürüldü. Tigana'nın avukatı Abega Prosper 23 Temmuz'da FIFA'ya başvuruda bulunduklarını bildirdi..

İspanyol teknik direktör Vicente Del Bosque konusunda tazminat ödemeye mahkum edilen Beşiktaş'ta, Fransız teknik direktör Jean Tigana'nın da FIFA'ya başvurduğu öne sürüldü. Futbol Extra Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan haberde, Jean Tigana'nın Kamerun asıllı avukatı Abega Prosper'in, Beşiktaş'ın sözleşme şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle 23 Temmuz'da FIFA'ya başvurulduğunu açıkladığı bildirildi.

Prosper ile yapılan telefon görüşmelerine yer verilen haberde, avukatın, siyah-beyazlıların kısa bir süre içinde FIFA tarafından ağır bir tazminata mahkum edileceğini öne sürdüğü ifade edildi. Abega Prosper, dergide yer alan ifadelerinde, 13 Temmuz'da Beşiktaş Noterliği'nden siyah-beyazlı kulübe ihtarname çekildiğini, 23 Temmuz'da da FIFA'ya başvurduklarını belirtti.

Prosper, FIFA'ya gitme gerekçesi olarak da fesih sözleşmesinde yer alan ''Kalan bu miktar (150 bin Avro) 30 Haziran'a kadar hesaba yatırılmış olacaktır. Aksi halde ilk sözleşme yürürlülüğe girer (kalanı 2.3 milyon Avro tutan sözleşme)'' maddesini gösterdi.

Bu arada Jean Tigana'nın Türkiye'deki avukatı Özgür Aşık da dergide yer alan açıklamalarında, Fransız teknik adamın FIFA'ya başvurduğunu belirterek, büyük bir ihtimalle de kararın Del Bosque konusundaki gibi siyah-beyazlı kulübün aleyhine sonuçlanacağını savundu. Porto maçına Hollandalı hakem Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 3 Ekim Çarşamba günü Porto ile yapacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pieter Vink'in yöneteceği açıklanırken, Vink'in yardımcılıklarını ise Adrian Inia ve Patrick Gerritsen'in yapacağı bildirildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Reinold Wiedemeijer olacak. Açık tribün bilet fiyatı 50 YTL Beşiktaş ile Portekiz'in Porto takımları arasında yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 2. maçının biletleri satışa çıktı. Biletlerinin tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkarıldığı bildirildi. Fiyatları şöyle: Numaralı orta: 200 YTL, Numaralı kenar: 175 YTL, Kapalı üst: 150 YTL, Kapalı alt: 100 YTL, Yeni açık: 50 YTL, Eski açık: 50 YTL.

02.10.2007


 

Sivas büyükleri altına altı

Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor evindeki 5. galibiyetle birlikle puanını 18'e çıkardı ve lider G.Saray'ın arkasından ikinci sıraya yerleşti. Yiğidolar, Beşiktaş'ı 4, F.Bahçe ve Trabzon'u 6 puan geçti.

Ligin flaş takımlarından Sivasspor, evinde oynadığı beşinci maçı da kazanmasını bildi. Bu sonuçlarla puanını 18'e çıkaran Yiğidolar, zirveden kopmak istemiyor. Turkcell Süper Ligi'nde 7. hafta da geride kaldı. Zirvenin takipçisi Sivasspor, bu hafta Bursaspor'u ağırladı. Bugüne kadar kendi evinde hiç puan kaybetmeyen Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği Oftaşspor, Çaykur Rizespor ve son olarak da Bursaspor'u yendi. Sadece deplasmanda Fenerbahçe'ye yenilen Kırmızı beyazlı ekip, Tahkim Kurulu'nun olaylı Trabzonspor maçını 3-0 Sivasspor lehine tescil etmesiyle iyice moral buldu.

BÜYÜKLERİ GERİDE BIRAKTI

Pazar günü oynanan Bursaspor karşısında Sivasspor, 3 puanı adeta ipten aldı. İlk yarısı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında sahaya bambaşka bir takım çıktı. Skoru 3-2 kendi lehine çeviren Sivasspor, bu sonuçla bugüne kadar aldığı başarılı sonuçların tesadüf olmadığını da göstermiş oldu. Bu sonuçlarla puanını 18'e çıkaran Yiğidolar, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi köklü kulüpleri geride bıraktı.

GENÇ HOCANIN BAŞARISI

Ligin başarılı teknik direktörleri arasında gösterilen Bülent Uygun, özellikle iç sahada kaybetme lükslerinin olmadığını söyledi. Sivas olarak mücadele ruhlu bir takım kurduklarını belirten Uygun, zirveden kopmak istemediklerini ifade etti. Uygun, "Son Bursa maçıyla başırımızın tesadüfi olmadığını bir kez daha gösterdik. Sahada Avrupai iki takımım mücadelesini izledik. Maçın hemen başında yediğimiz golle sarsıldık. Fakat ikinci yarıda bazı takdik değişikliği yaparak maçı kazandık." diye konuştu. Bu arada Sivassporlu futbolcular dünü izinli olarak geçirdi. Takım, bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına ise bugün başlayacak.

02.10.2007


 

Gökdeniz tek başına 11 puan getirdi

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, bu sezon attığı gollerle bordo-mavili takıma adeta hayat veriyor. Gökdeniz, ligin geride kalan 7 haftasında 10 golü bulunan bordo-mavili takımın gollerinin yarısını kaydetti.

5 gol atan yıldız oyuncu, Gaziantepsporlu De Nigris ile birlikte ligin en golcü oyuncusu oldu.12 puanı bulunan Karadeniz ekibi, Gökdeniz'in gol attığı maçlarda 11 puan topladı.

KRİTİK GOLLER

Gökdeniz Karadeniz, özellikle son haftalarda attığı kritik gollerle takımına önemli katkı sağladı. Gökdeniz, dünkü Konyaspor maçında attığı golle takımının 1-0 kazanmasını sağlarken, Vestel Manisaspor ve Bursaspor deplasmanlarında da 1-1'lik beraberlikle takımına 1'er puan elde ettirdi.

5 MAÇTA 5 GOL ATTI

Bu sezon 7 lig maçının tamamında 90 dakika sahada kalarak 630 dakika forma giyen Gökdeniz'in attığı 5 gol şöyle: Gençlerbirliği Oftaş Spor-Trabzonspor (0-2): 1 gol, Trabzonspor-Çaykur Rizespor (5-1): 1 gol, Bursaspor-Trabzonspor (1-1): 1 gol, Vestel Manisaspor-Trabzonspor (1-1): 1 gol, Trabzonspor-Konyaspor (1-0): 1 gol.

GEÇEN SEZONDAN BAŞARILI

Gökdeniz Karadeniz, gol bakımından geçen sezondan daha başarılı bir performans gösterdi. Gökdeniz, geçen sezon 7 haftalık dönemde sadece 2 gol kaydetmişti. Bordo-mavili futbolcu, geçen sezon ligde toplam 8 gol atmıştı.

02.10.2007


 

Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

Milli Takımlar eski teknik patronu Ersun Yanal, "Bıraktığım günden bu yana Milli Takım aynı noktada. İleriye gitmişlik, üzerine konmuşluk, yükselmişlik filan yok. Geriye de gitmedi ama onca zaman geçti. Konum olarak aynı noktadayız, bu net. Bugün olsam Hakan'ı yine Milli Takım'a almazdım" dedi.

Milli Takımlar eski teknik patronu Ersun Yanal, gerginlikle motivasyonun çağdışı kalmış bir metot olduğunu söyledi. Basının Hakan Şükür'ü kullandığını, Haluk Ulusoy'un görevde kalması halinde euro2004'e gideceklerini ama olmadığını belirten Yanal, transferiyle ilgili olarak ise Galatasaray'la görüştüğünü söyledi. Futbol Extra dergisine verdiği röportajda Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle:

FATİH TERİM ORTALIĞI GERİYOR

''Fatih Hocanın o basın toplantısında o sözleri söyleyerek ortalığı germemesi gerekiyordu. Söyleyecekse de o sözleri iki gün daha bekleyip maçtan sonra söylemeliydi. Belki de Emre o maçta bu sözlerden beslenerek o davranışı yaptı. Germeye gerek yoktu. Bu tarzlar bizi bir yere götürmeyecek. Bu Fatih Hocanın tarzı ve saygı duyuyorum ama çok geriliyoruz. Benim üslubum belli. Ben gerginlikten hoşlanmam. Gerginlikle başarının gelmeyeceğine inanan bir teknik adamım ben.

GÜNEŞ'E ACIMASIZ ELEŞTİRİLER

Medya bu gerginlik politikasını herkese karşı uyguluyor. Şenol Güneş Türk Milli Takımı'na en parlak günlerini yaşatmış bir futbol adamıdır. En acımasız eleştiriler ona yapıldı ama o kalkıp da bir laf söylemedi.

MİLLİ TAKIM İLERİYE GİTMEDİ

Bıraktığım günden bu yana Milli Takım aynı noktada. İleriye gitmişlik, üzerine konmuşluk, yükselmişlik filan yok. Geriye de gitmedi ama onca zaman geçti. Konum olarak aynı noktadayız, bu net. Hakan konusundaki kararımı herkes saygıyla karşılamalıydı. O dönemde o kadar gol atıyorduk, ona niye saygı göstermediler? Tümer'i kadroya almayı çok istemiştim. Onu oynatamamak içimde ukde kalmıştır.Bugün olsam Hakan'ı yine Milli Takım'a almazdım.

02.10.2007


 

Kasımpaşa da hocasız kaldı

Süper Ligin yeni takımlarından Kasımpaşa'nın üst üste aldığı yenilgiler sonrasında teknik direktör Kadir Özcan istifa etmek zorunda kaldı.

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 31 yenilen Kasımpaşa'da, teknik direktör Kadir Özcan istifa etti. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, yaptığı açıklamada, takımlarının aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Kadir Özcan'ın kendilerine istifasını sunduğunu, yönetim kurulu olarak da istifayı kabul ettiklerini söyledi. Sidal, ''Takımda motivasyon sorunu yaşanıyor. Bu nedenle Kadir hoca bize istifasını sundu. Yönetim kurulu olarak biz de kabul ettik. Teknik direktör arayışlarına başladık'' dedi. Kasımpaşa, Süper Lig'de Kadir Özcan yönetiminde yaptığı 7 karşılaşmadan 2 galibiyet 5 yenilgi aldı.

02.10.2007


 

Türk futbolu umut vermiyor

İstanbulspor Başkanı ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı sistemde büyük bir sıkıntının olduğunu belirterek,"Büyük kaos var, kavga var, gürültü var. Her hafta maçlarda kavga çıkıyor. Ne Türk futbolu ne de Türk hakemleri umut vermiyor. Eskiden çok umutluydum. Bu iş için uğraşılıyordu. Maalesef ne Türk futbolu ne de Türk hakemliği ileriye doğru gitmiyor'' dedi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden İstanbulspor'un kulüp başkanı Saffet Sancaklı, ''Türkiye Cumhuriyeti'nde, biz hakemlerden memnunuz diyecek bir futbol adamı yok'' dedi. Saffat Sancaklı, yaptığı açıklamada, İstanbulspor'un lige istenilen bir şekilde başlangıç yapamadığını ifade ederek, ''Lig uzun bir maraton. Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Biz de toparlanmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Teknik direktörümüz istifa ettikten sonra hoca değişikliği yaptık ve geçen yılki hocamızı getirdik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum'' dedi. Hakemlerden herkesin şikayetçi olduğunu ifade eden Sancaklı, şöyle konuştu:

''Ama bu kaosu da kendimiz yarattık. Yıllardır bu hakemlere saldır saldır, adamlar da ne yapacağını şaşırdı. Bu sene ilk maçımızın 86. dakikasında hakem bir penaltı çaldı ve maç 1-1 bitti, iki puanımız gitti. Karşıyaka'ya da 90 3'de gol attı. Bunlar hep televizyonlarda bizim haklı olduğumuzu gösteriyor. Bir şey de değiştirmedi. iki maçta dört puanımız gitti. Verilen kararları seyrediyoruz. Her hafta birileri isyan ede ede bunların kafaları da iyiden iye karıştı. Şu gidişatta ne Türk futbolu ne de Türk hakemleri umut vermiyor. Eskiden çok umutluydum. Bu iş için uğraşılıyordu. Maalesef ne Türk futbolu ne de Türk hakemliği ileriye doğru gitmiyor.''

Sancaklı, sistemde büyük bir sıkıntının olduğunu belirterek, şöyle devam etti: ''Büyük kaos var, kavga var, gürültü var. Her hafta maçlarda kavga çıkıyor. Yöneticiler arasında demeç savaşı var. Federasyon ile hükümet arasında var. Öyle bir kaos var ki bu düzelmeden bunların hiçbiri düzelmez. Bence her şeyi böyle hakemlerin üzerine atmak da doğru değil. Ben hakem hocası, federasyon başkanı olsam öğreteceğim hakemlere bir şeyler. Hakem hiç kimseden etkilenmemeli. Adı üstünde hakem. Hak dağıtacak. Onun için Avrupa'da gidecekler FIFA'ya, Avrupa'nın gelişmiş ülkelerine. Siz ne yapıyorsunuz kardeşim. Onların yaptığının aynısını yapacaksın. Yeniden gidip Amerika'yı keşfetmeye gerek yok ki. Amerika orada duruyor zaten.''

02.10.2007


 

Trabzonspor'da yüzler gülüyor

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Konyaspor'u 1-0 yendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Doğan, futboldan çok galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirterek, ''Çünkü alacağımız bir kötü sonuç yukarıdakilerle aramızda farkın açılmasını sağlayacaktı. Bence çok stresli ve gergin bir maç oldu. Ama oyuncularım kazanmasını bildi. Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldık'' dedi. Çok daha atak yönlü bir takım sahaya sürdüklerini ancak etkili olamadıklarını ifade eden Doğan, ''Bu maçta her şeyi denedik. Sonuçta kazanmak çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

KONYA CEPHESİ ÜZGÜN

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Trabzonspor karşısında aldıkları mağlubiyetin dirençlerini asla kırmayacağını söyledi. Karaman, ilk maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade ederek, ''Bu hem benim hem de sahadan en azından bir puan alabilmemiz için mücadele gösteren oyuncularım adına ciddi bir talihsizlik. Gerçekten çok üzgünüm'' dedi.

02.10.2007


 

4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

Süper Lig'de sahasında Vestel Manisaspor'u 4-1 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Vestel Manisaspor'un güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, ''Çok çetin bir rakiple karşılaştık. Bunun için çok ciddi şekilde hazırlandık. Galibiyeti hak ettik. Takımımızın oynadığı oyundan çok memnunuz'' diye konuştu. Maçın ikinci yarısında attığı 3 gol ile takımının kazanmasında büyük pay sahibi olan Adriano'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten Dizar, ''Adriano sakatlığı nedeniyle 4 hafta oynayamadı. Onun yokluğunu diğer karşılaşmalarda hissettik. Sakatlığı hala tam düzelmedi. Çok kaliteli bir oyuncu. İleride daha da iyi olacağına inanıyoruz'' dedi.

02.10.2007


 

Cezaevi spor kulübü

Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, mahkumların spora teşvik edilerek rehabilitasyonunun sağlanması amacıyla spor kulübü kuruldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Niğde E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu tarafından kurulan spor kulübünün tescil edildiğini bildirdi. Spordaki kulüpleşmenin artık sınır tanımadığını dile getiren Metin Kaplan, okullar ve sosyal hizmetler kurumlarının spor kulüpleri kurduğunu, son olarak da bir cezaevinin spor kulübü kurmasının önemli olduğunu vurguladı.

02.10.2007


 

F.Bahçe başarabilir

F.Bahçe, Devler Liginde 2. sınavına çıkıyor. Rusya şampiyonu CSKA Moskova gruptaki ilk maçında PSV'ye 2-1 yenilmesine rağmen mücadeleci ve kontrağa dayalı oynadığı futbolla yabana atılır bir takım olmadığını gösterdi. Temsilcimiz F.Bahçe ise İnter karşısında ortaya koyduğu güzel futbolu bugün Moskova'da tekrarlaması halinde sahadan istediği sonuçla ayrılmamasına bir neden yok..

Zico, rakibini günlerdir analiz etti. Zayıf ve güçlü yönlerini gördü. Oyuncularını buna göre motive edip, çalıştırdı. Kaleci Volkan'ın ve savunmanın bugün uyumlu olması halinde CSKA ataklarını tehlike olmadan savuşturabiliriz. Özellikle Önder'in kanadına Deivid ve Aurelio'nun sık sık yardıma gelip, takviye yapması şart. Önder, savunmada son haftalarda en çok baş ağrıtan futbolcu oluyor..

Kaptan Alex'in, İnter maçındaki gibi oyuna ağırlığı koyduğu taktirde hem orta saha rahatlayacak, hem de Kezman ve Deivid hücumda istediği topları alabilecek. Kezman'ın Avrupa maçlarında daha başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün puan getirecek bir gole imza atabilirse yeniden eski güvenine kavuşmuş olacak. Ben bu maça umutla bakıyorum..

Erol DOYURAN

02.10.2007


 

G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 yenmeyi başaran Galatasaray, liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'ın geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynanan ligin ilk derbi maçına, sakatlıkları bulunan Ayhan ve Hasan Şaş'ın yanı sıra teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan Hakan Şükür ve Lincoln gibi önemli futbolcularından yoksun çıkan sarı-kırmızılı takım, Hakan Balta ve Nonda'nın penaltıdan attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılarak, liderlik koltuğunu bırakmadı.

Ezeli rakibi Galatasaray karşısında aldığı yenilgi sonrası namağlup unvanını kaybeden Beşiktaş, puan cetvelindeki ikinciliğini de Sivasspor'a bıraktı.

Lige İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle başlayan ve bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, bu haftayı galibiyetle kapadı. Sezonun formda ekiplerinden Ankaragücü'nü konuk eden Fenerbahçe, rakibini Aurelio ve Ali Bilgin'in golleriyle geçerken, zirve yarışında puan farkının açılmasına da izin vermedi.

Geçen hafta deplasmanda Vestel Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor ise bu hafta sahasında Konyaspor'u Gökdeniz'in attığı golle 1-0 yendi ve haftayı kayıpsız geçti.

Toplam 25 golün atıldığı ligin 7. haftasında, tüm maçları ev sahibi takımlar kazandı.

TOPLU SONUÇLAR

Fenerbahçe-Ankaragücü : 2-0

Galatasaray-Beşiktaş : 2-1

Gençlerbirliği OFTAŞ -Çaykur Rize : 2-0

Denizlispor-Kayserispor : 2-0

İstanbul Büyükşehir Bld.-Vestel Manisa : 4-1

Trabzonspor-Konyaspor : 1-0

Gençlerbirliği-Kasımpaşa : 3-1

Sivasspor-Bursaspor : 3-2

Gaziantepspor-Ankaraspor : 1-0

8. HAFTANIN MAÇLARI

5 Ekim Cuma: Kasımpaşa-Trabzonspor. 6 Ekim Cumartesi: Vestel Manisaspor-Fenerbahçe, Ankaraspor-Denizlispor, Bursaspor-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Beşiktaş-Gençlerbirliği. 7 Ekim Pazar: Çaykur Rizespor-Gaziantepspor, Konyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü-Sivasspor, Kayserispor-Galatasaray.

Seyhan ŞENTÜRK

02.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri