Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İhracatta tarihî rekor

Türkiye’nin Eylül itibarıyla yıllık ihracatı, psikolojik sınır olan 100 milyar doları aştı. TİM verilerine göre Eylül itibarıyla yıllık ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23,20 artışla 100 milyar 184 milyon 442 bin dolar oldu.


2-B’ler tekrar masada

Çeşitli hükümetlerin programında yer alan, ancak Cumhurbaşkanı vetosu ve Anayasa Mahkemesi tarafından verilen iptal kararlarıyla bir türlü uygulamaya

Tarıma da anayasal güvence getirilsin

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Günaydın, tarım toprağı, çayır meralar ve tüm doğal kaynakları


  Danışmanlık, işletmeler için kaçınılmaz

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Balaban, danışmanlığın geleceğe köprü kurmak isteyen işletmelerin kaçınılmaz bir biçimde yararlanmaları gereken bir meslek disiplini haline geldiğini söyledi.


  Ülker’den bayrama özel iki yeni çikolata

Ülker, Ramazan Bayramı’nda Türkiye’yi yepyeni iki özel ve farklı çikolata çeşidi ile tanıştırıyor: Amante ve Dore…


  Kazakistan buğday ihraç edecek

Kazakistan, bu hasat döneminde 8 milyon ton buğday ihraç edecek. Tarım Bakan Yardımcısı Dulat Aytjanov, yaptığı açıklamada, bu yıl 22 milyon ton buğday üretildiğini bildirdi.


  TMO, Ordu’da 15 bin ton fındık aldı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Ordu’da bugüne kadar 15 bin ton fındık aldı.


  Gıda güvenliğinde duyarlılık arttı

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, Türkiye’nin gıda güvenliği konusundaki duyarlılığının son yıllarda arttığını belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri