Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YENİ ZAFER BEKLİYORUZ

Şampiyonlar Ligi ilk maçında İtalya'nın dev ekibi İnter'i 1-0 yenerek Avrupa'da bütün dikkatleri üzerine toplayan temsilcimiz F.Bahçe bugün deplasmanda Rus CSKA Moskova ile karşılaşacak. Lokomotif Stadında saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı Star TV canlı olarak ekrana getirecek.


Beşiktaş'a ikinci şok

İspanyol teknik direktör Del Bosque'den sonra Fransız çalıştırıcı Jean Tigana'nın da alacakları için siyahbeyazlı kulüp aleyhine FIFA'ya başvurduğu ön

Sivas büyükleri altına altı

Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor evindeki 5. galibiyetle birlikle puanını 18'e çıkardı ve lider G.Saray'ın arkasından ikinci sıraya yerleşti. Yiğidol


  Yanal: Hakan'ı bugün de millî takıma almam

Milli Takımlar eski teknik patronu Ersun Yanal, "Bıraktığım günden bu yana Milli Takım aynı noktada. İleriye gitmişlik, üzerine konmuşluk, yükselmişlik filan yok. Geriye de gitmedi ama onca zaman geçti. Konum olarak aynı noktadayız, bu net. Bugün olsam Hakan'ı yine Milli Takım'a almazdım" dedi.


  Kasımpaşa da hocasız kaldı

Süper Ligin yeni takımlarından Kasımpaşa'nın üst üste aldığı yenilgiler sonrasında teknik direktör Kadir Özcan istifa etmek zorunda kaldı.


  Türk futbolu umut vermiyor

İstanbulspor Başkanı ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı sistemde büyük bir sıkıntının olduğunu belirterek,"Büyük kaos var, kavga var, gürültü var. Her hafta maçlarda kavga çıkıyor. Ne Türk futbolu ne de Türk hakemleri umut vermiyor. Eskiden çok umutluydum. Bu iş için uğraşılıyordu. Maalesef ne Türk futbolu ne de Türk hakemliği ileriye doğru gitmiyor'' dedi.


  Trabzonspor'da yüzler gülüyor

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Konyaspor'u 1-0 yendi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


  4 hafta oynamadı, 3 golle geri döndü

Süper Lig'de sahasında Vestel Manisaspor'u 4-1 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.


  Cezaevi spor kulübü

Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, mahkumların spora teşvik edilerek rehabilitasyonunun sağlanması amacıyla spor kulübü kuruldu.


  F.Bahçe başarabilir


  G. Saray liderlik kolduğunu bırakmıyor



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri