Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Görevim ağır ve uzun

Trabzonspor sahasında Ankaraspor'u 2-1 mağlup ederek bozulan moralleri bir nebze olsun düzeltti. Ersun Yanal, takımın başında çıktığı ilk lig maçında kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "Görevimiz ağır ve uzun. Bu nedenle herkesin bize tolerans tanıması lâzım" dedi.


Serkat Aykut yeniden doğdu

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Serkan Aykut, TFF 1. Ligde mücadele eden eski takımı Samsunspor'da attığı gollerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Lider G.Saray Antep virajında

Galatasaray ile Gaziantepspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 43. kez karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maç


  İstanbul B. B. Kayseri önünde

Süper Lig'in 11. haftasında bugün Kayserispor'u ağırlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.


  Hidayet'in 17 sayısı yetmedi

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında konuk ettiği detroit Pistons'a 116-92 yenilirken, milli oyuncu karşılaşmayı 17 sayıyla tamamladı.


  Mardin Rallisi Dinç'in

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mardin Valiliği'nin desteği, Ford ve Castrol'un sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Mezopotamya Rallisi'ni Ford Focus ile yarışan Hakan Dinç kazandı.


  Samsun'da sağlıklı yaşam yürüyüşü

Samsun'da, Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından ''Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'' düzenlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri