Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serkat Aykut yeniden doğdu

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Serkan Aykut, TFF 1. Ligde mücadele eden eski takımı Samsunspor'da attığı gollerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Serkan Aykut Türk futbolunun unutulmaz golcüleri arasına girerek adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Süper Lig’de attığı 189 golle büyük bir başarı elde ederek "Kral" lakabını aldı. Maç başına 0,51 gol ortalamasıyla Türkiye’nin en iyi ortalamaya sahip golcüsü olarak Hakan Şükür’ün de önünde yer aldı. Bu sezon ligde fırtınalar estiren, attığı gollerle takıma hayat veren Serkan Aykut, en büyük hedefinin Samsunspor’u Süper Lig’e çıkarmak ve o zaman atacağı gollerle 200’ler kulübüne girmek olduğunu söyledi. Kral, Samsunspor’un yeni teknik direktörü Yücel İldiz’le birlikte yeniden doğduğunu belirterek, "Bu sezon en az 20 gol atarım. Attığım her golde payı olan Celil’e minnettarım dedi.

Kariyeri başarılarla dolu olan Serkan Aykut, ağır sakatlığı nedeniyle sönük geçen koskoca bir yılın ardından bu sezona fırtına gibi başladı. Attığı birbirinden nefis gollerle Türkiye gündemine yeniden oturdu. TFF 1. Ligde 7 gole ulaşan Kral, kırmızı-beyazlı ekibin elde ettiği bu başarıda büyük pay sahibi olanlardan en başında geliyor. Hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Serkan Aykut şunları söyledi:

“Bunu kimse tek başına başaramaz. Takım halinde bunu başarabiliriz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve basın, bir bütün olmak zorundayız. Şehir olarak kenetlenirsek bu başarıya ulaşmamız daha kolay olacak. Taraftarımıza bize şu ana kadar yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sezona müthiş başladım. Bazı maçlarda çok şanssız olmama rağmen şu anda yedi gole ulaştım. Bu sezon en az 20 gol atmayı hedefliyorum. Ama önemli olan atacağım gollerin takıma puan kazandırması. Bu çok önemli, ben gol attığım zaman takım kazanamamışsa sevinç yaşayamıyorum. Celil, benim hem dostum, arkadaşım ve sırdaşım. O da zor günler geçirdi. O da Samsunspor’a geri döndü. Attığım gollerin hepsinde payı var. Gerçekten büyük bir yıldız. Yetenekleri tartışılmaz. Ona çok teşekkür ediyorum.

Takımın hem ağabeyleri hem de kaptanları olarak kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenlere yeniden Süper Lig sevincini yaşatmak istiyoruz. İyi bir ekip olduk. Eksiklerimiz var. Bunları en kısa zamanda gidererek ilk devre sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle eksiklerimizi giderip sezonu iyi bir yerde bitireceğimizi tahmin ediyorum. Sezon başında kimse bizden şu anki başarıyı beklemiyordu. Ama, sergilediğimiz mücadele ile bu noktaya geldik. Hedefe ulaşmak istiyoruz. Takımda arkadaşlık çok iyi. Bunların meyvesini sezon sonunda Süper Lig’e çıkarak alacağımızı düşünüyorum. Hocamız takımdaki tüm arkadaşlara ve bana tıpkı bir baba gibi yaklaşıyor. Kendi açımdan bana verdiği güvenle bitti denen Serkan’ı yeniden doğurdu. Ona gerçekten çok teşekkür ediyorum."

Nurullah ÖZEN / SAMSUN

04.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Görevim ağır ve uzun

  Serkat Aykut yeniden doğdu

  Lider G.Saray Antep virajında

  Sivas, K.Paşa'yı konuk ediyor

  İstanbul B. B. Kayseri önünde

  Hidayet'in 17 sayısı yetmedi

  Mardin Rallisi Dinç'in

  Samsun'da sağlıklı yaşam yürüyüşü


 Son Dakika Haberleri