Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak’tan teminat gücünde teklifler

Irak hükümet sözcüsü Ali Debbağ, Irak Başbakanı Nuri El Maliki’nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde terör örgütü PKK ile mücadelede yeni öneriler sunduğunu bildirdi.


Mücadele için işbirliği

Toplantıda konuşan Irak Başbakanı Nuri El Maliki, Irak’ın terörle mücadelede işbirliği yapacağını belirterek, diyaloğun silâh ve güç yerine kullanılma

Cheney: PKK meselesini çözeceğiz

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, kuzey Irak’ta yuvalanan terör örgütü PKK’nın Türkiye’ye karşı düzenlediği saldırılardan kaynaklanan sorunu ‘’çözece


  Ralston: ABD, sözünü tutsun

ABD’nin terör örgütü PKK ile mücadeleden sorumlu özel temsilciliği görevinden kısa süre önce istifa ettiğini açıklayan Emekli Orgeneral Joe Ralston, ABD’nin, terör örgütü PKK konusunda Türkiye’ye verdiği sözleri tutmakta başarısız olduğunu belirtti.


  BM, Irak’taki rolünü arttıracak

BM Genel Sekreteri Ban KiMun, BM’nin Irak’ta daha güçlü rol oynayacağını belirterek, Irak’ta istikrar için işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.


  AİHM yeni listeyi bekliyor

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Türkiye’nin göndereceği yeni listeyi bekliyor. Listesi ay başında geri dönen Türkiye, en geç kasım ortalarına kadar yeni yargıç listesi sunmak zorunda bulunuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri