Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Görüş

2. tura doğru..

F.Bahçe bu sezon tam bir Avrupa takımı oldu. Son yaptığı 9 Avrupa Kupası maçında yenilgi yüzü görmemesi sarı-lacivertli takımın gücünü ve kalitesini gözler önüne seriyor. Grupta yaptığı maçlarda rakiplerine adeta kaleyi göstermeyen temsilcimiz PSV karşısında da sahada büyük bir mücadele örneği gösterdi. Futbolcular, 90 dakika boyunca her zaman galibiyeti istedi, mücadeleyi hiç bırakmadı, rakibi baskı altına almaya çalıştı, sürekli savaştı..

PSV galibiyetiyle birlikte gruptan çıkmak henüz kesinleşmedi ama avantajlı duruma geçti. Bir galibiyet veya iki beraberlik 2. tur kapısını sonun kadar açabilir. 27 Kasım'da oynanacak CSKA Moskova-PSV Eindhoven maçı berabere biter ya da CSKA kazanırsa, F.Bahçe'nin gruptan çıkması kesinleşir. Zaten 1 puanlı CSKA'nın, UEFA'ya gidebilmesi için 4 puanda kalan PSV Eindhoven maçını kazanması gerekiyor. Bu yüzden o maç PSV için zor geçecektir..

Zico ile altın dönemini yaşayan F.Bahçe'de kaptan Alex'in ne kadar kaliteli ve faydalı bir yıldız olduğunu PSV maçında bir defa daha gördük. Şampiyonlar Liginde ilk gollerine imza atan Semih Şentürk ve Colin Kazım da takıma çabuk uyum sağlayarak zaferin mimarı oldular.

Erol DOYURAN

09.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

 Son Dakika Haberleri