Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Saakaşvili’nin tahtı sallanıyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı ülkenin Gürcü yönetimi tarafından yönlendirilen yeni bir provokosyonla karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu. Yapılan resmi açıklamada, “Gürcü yönetimi yeniden Rusya’ya karşı düşmanca bir saldırıya geçmiştir.


‘Âyetler melodi yapılamaz’

Suudi uleması, Kur’ân ayetlerinin cep telefonlarında zil sesi yerine kullanılamayacağına hükmetti.

Pakistan’da muhalifler ihanetten yargılanacak

Pakistan’da 3 politikacı ve bir sendika temsilcisi, hükümet karşıtı konuşmalar yaptıkları için “vatana ihanet” suçlamasıyla yargılanacak.


  Yemen’de aşiret saldırısı: 12 ölü

Yemen’in doğusundaki Şabva bölgesinde aşiret üyeleriyle bir Ukrayna petrol şirketinin güvenlik personeli arasında çıkan çatışmada en az 12 kişinin öldüğü bildirildi.


  Çin’den Nejad’a uyarı

Çin, İran’dan nükleer programıyla ilgili uluslararası endişeleri dikkate almasını istedi.


  ‘HAMAS düzenli ordu gibi’

İsrailli bir ihtiyat askeri, Hamas’la çatışmalarını “mini bir savaş” olarak nitelerken, Hamaslılar için, “artık onlar bir terörist değil, askerler” ifadesini kullandı.


  Discovery geri döndü

Dünya yörüngesinde yaklaşık 400 km yükseltide yapımı süren Uluslararası Uzay İstasyonu’nun (UUİ) inşasında önemli görevler üstlenen ve zorlu onarımlar yapan Amerikan Discovery uzay mekiği, Florida Cape Canaveral ana uzay üssüne indi.


  İşin sırrı gözlerde

İngiltere’de yapılan yeni bir araştırma, kişiyi, fiziksel özelliklerinin değil, karşısındakinin doğrudan gözünün içine bakmasının ve gülümsemesinin etkili olduğunu ortaya koydu.


  Fareleri küçümsemeyin

Japon bilim adamlarının yaptığı bir araştırma, farelerin tehlike karşısında edinilmiş ya da içgüdüsel olarak aynı tepkiyi vermesinin beyinlerindeki 2 farklı bölgeyi kullanmalarından kaynaklandığını ortaya koydu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri