Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Üretim ithalata dayalı

Türkiye’nin bu yılın ilk dokuz ayındaki hammadde ithalatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.1 artarak 89.1 milyar dolara çıktı. Bu dönemde Türkiye’nin 76.2 milyar dolar olan toplam ihracatı sadece hammadde ithalatını bile karşılayamadı.


Bank Asya 119. şubesini Nevşehir’de açtı

Bank Asya, yurt genelindeki 119’uncu şubesini Nevşehir’de açtı. Aksaray caddesinde faaliyete geçen Bank Asya’nın Nevşehir Şubesinin açılışını, Nevşehi

MAN’dan indirim kampanyası

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş, Yedek Parça İndirim Kampanyası ile 24 Saat Kesintisiz İletişim hizmetini uygulamaya koydu.


  Kuveyt Türk’e “Teşekkür Beratı”

Kuveyt Türk’ ün “Eğitime Destek Projesi” kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İlköğretim Okulları’ na yönelik gerçekleştirdiği kırtasiye yardımı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür beratıyla ödüllendirildi.


  U.S. Polo Assn. promosyonları Troy’dan

Türkiye’de Aydınlı Group’un temsil ettiği U.S Polo Assn. markası, Türk firması Troy Dekoratif Ürünler’in promosyon ürünleri ile dünyaya açılacak.


  Ikea Bayrampaşa açıldı

Mobilya ve ev aksesuarı mağazaları zinciri Ikea, Bayrampaşa mağazası açıldı. Ikea’dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın Türkiye’deki üçüncü, İstanbul’daki ikinci mağazası olan Ikea Bayrampaşa mağazasının, dünyanın 266’ncı Ikea mağazası olduğu aktarıldı.


  Fakirin enflasyonu daha yüksek

Birleşik Metal-İş Sendikası tarafından yapılan araştırmada, yılbaşından bu yana enflasyonun en az gelire sahip yüzde 20’lik kesim için yüzde 7,44, en çok gelire sahip yüzde 20’lik kesim için yüzde 5,47 oranında gerçekleştiği belirtildi.


  Ekmek zammına boykot

Tüketici Dernekleri Federesyonu TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, Ankara Fırıncılar Odası’nın yaptığı ekmek zammını protesto edeceklerini belirterek, vatandaşlara TÜDEF’in 10-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği 2 günlük zamlı ekmek almama boykutuna destek vermeleri çağrısında bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri