Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE'DEN DEV ADIM

Şampiyonlar Ligi (G) Grubundaki 4. maçında PSV'yi 2-0 yenip 8 puana yükselerek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde eden temsilcimiz, son 9 Avrupa Kupası maçında yenilgi yüzü görmedi ve Kadıköy'deki son 9 Avrupa maçında da mağlup olmadı.


Kazım: Rüyalarım gerçek oldu

Fenerbahçe futbol takımında forma giyen Colin Kazım, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak rüyalarımdan birini gerçekleştirdim'' dedi. UEFA, Fenerbahçe'nin

Avrupa'da yenilmeyen 7 takımdan biri oldu

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki 4. maçlar sonucunda namağlup 7 takımdan biri oldu. (G) Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, 4 maçta


  Roberto Carlos 111. maçına çıktı

PSV Eindhoven ile yaptıkları maçta, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 111. maçına çıkan Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos, bunun kendisi için mutluluk verici olduğunu bildirdi.


  F.Bahçe PSV'yi 2 dakikada bitirdi

Hollanda'da, dün yayımlanan gazetelerin Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe PSV Eindhoven maçına ilişkin yer alan yorumlarında, Fenerbahçe'nin PSV'den üstün bir takım oyunu sergileyerek karşılaşmayı rahat ve kolay bir şekilde kazandığı belirtildi.


  Gökhan: İnter'i yenip lider olabiliriz

PSV maçında alınan galibiyette büyük pay sahibi oyunculardan Gökhan Gönül, ''Milli Takım herkesin hayallerini süsler.


  Gökhan Zan'dan yalanlama

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Zan, Sivasspor maçında oynamayarak, milli takıma dinlenmiş bir şekilde gideceği ve bu yönde milli takım doktoru Cengiz Dinç'e bilgi verdiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.


  Denizlispor-Trabzonspor

Trabzonspor ile Denizlispor, bugün ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri