Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş sahipsiz kalmaz

Beşiktaş Kulubü başkanlığına adı geçen eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, siyah-beyazlı kulübün hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını belirterek, "Herşey yoluna girecek" dedi.

Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'na onur konuğu olarak katılan Beşiktaşlı spor adamı İhsan Kalkavan, Beşiktaş'ın son günlerdeki durumuyla ilgili soruya, "Beşiktaşlı olarak sıkıntılı ve üzüntülü günler geçiriyoruz. Bence Kulüp başkanı Süleyman abiden feyz almalı diye düşünüyorum. Süleyman abi çok iyi bir örnektir. PAF takımı olayı Liverpool hezimetinin önemli bir nedenidir. Bu konu o kadar çok gündemde kaldı ki maça konsantre olunamadı. Beşiktaşlılar Liverpool maçını artık unutmalı" diye cevap verirken, Beşiktaş camiasının ileri gelenlerinin bir araya gelip ne yapılması gerektiği konusunda konuşmaları gerektiği kanaatindeyim" dedi.

TALİHSİZ BİR DÖNEM

"Bütün Beşiktaşlılar gibi endişeliyim" diyen Kalkavan, "Ben Fenerbahçeliyim, Galatasaraylıyım ama Beşiktaş'ın haline çok üzülüyorum diyorlar. Bu ifade beni kahrediyor. Federasyonla ve hakemlerle ilgili talihsiz bir dönem yaşıyoruz. Kasıtlı olduğuna inanmıyorum ama Beşiktaş ciddi talihsiz kararlara maruz kalıyor. İnşallah bu dönemi atlatıp, güzel günlere kavuşacağız" şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM İHTİYACI VAR

Başkanlık için adının geçmesiyle ilgili olarak ta konuşan Kalkavan, sözlerini şöyle tamamladı: "Geçmişte başkanlığa talip olduğumda yanımda çok büyük isimler vardı. Maksat Beşiktaş'ı dünya markası yapmaktı. Şimdi de bu insanlar Beşiktaş'ın onlara ihtiyacı olduğunu hissettiklerinde mutlaka her türlü güçlüğü göze alacaklardır. Ancak ortada icraatına devam eden seçimle gelmiş bir yönetim var. Çekil, sen bu işi yapamıyorsun demek ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramaz. Ama çekilirse, Beşiktaş sahipsiz kalmayacaktır. Mutlaka para da bulunur, her şey de yoluna girer. Ben buna inanıyorum. Beşiktaş'ta bugüne kadar basiretli bir yönetim ihtiyacı hiç bu kadar hissedilmemişti"

14.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Çok formdayım

  Beşiktaş sahipsiz kalmaz

  Nihat: 2 maçı kazanıp, şampiyonaya gideceğiz

  ‘Altın Adam’ Yusuf Şimşek

  Beşiktaş'tan yalanlama

  Alex Kapodokya'da balonla stres att

  Bermek'e kulak verin


 Son Dakika Haberleri