Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat: 2 maçı kazanıp, şampiyonaya gideceğiz

İspanya'da La Liga'da oynadığı futbolla göz dolduran ve son maçlarda Villarreal forması altında attığı gollerle yeniden A Milli Takıma davet edilen Nihat Kahveci Türkiye'nin iki maçı da kazanarak 2008 Avrupa Şampiyonası Finallerine gideceğini söyledi.

A Milli Takım'ın kamp yaptığı Estonya'da konuşan Nihat, yurt dışında forma giyen lejyonerlerin son haftalarda başarılı olduğunu belirterek, ''Yurt dışında oynayan arkadaşlarımız iyi. Takımlarımızda oynuyoruz ve form durumlarımız da iyi. Attığımız gollerle kazanılan maçlara katkıda da bulunuyoruz. Umarım bunu milli takımımıza da yansıtırız. Bu bilinçle buraya geliyoruz'' dedi.

Nihat, A Milli Takımı 2 zor maçın beklediğini de belirterek, ''Ben olaya olumlu yönünden bakıyorum. Çünkü iki maçı da kazandığımız zaman şampiyonaya gideceğiz. Kimsenin puan kaybetmesini, takılmasını beklemek gibi bir durumumuz yok. Direkt rakibimizle oynayacağız. Onların sahasındayız ama yine de kazandığımız da neleri kazanacağımızı biliyoruz. Kazandığımız zaman biz istediğimizi alacağız. Kolay olmayacak bunun bilincindeyiz. Hava şartları, rakibin gücü ve finaller için şans yakalamış olması önemli değil, önemli olan bizim ne yapacağımız.'' diye konuştu.

14.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Çok formdayım

  Beşiktaş sahipsiz kalmaz

  Nihat: 2 maçı kazanıp, şampiyonaya gideceğiz

  ‘Altın Adam’ Yusuf Şimşek

  Beşiktaş'tan yalanlama

  Alex Kapodokya'da balonla stres att

  Bermek'e kulak verin


 Son Dakika Haberleri