Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Antep savunması müzede

Antep savunmasında makineli tüfek sesi çıkaran ve Fransız askerlerini korkutmak amacıyla kullanılan ‘Tak-Takı’ ile yokluklar sonucu halkın bakır yemek kaplarıyla yaptığı ve Ermeni siperlerine atılan ‘sahan bombası’, Şahinbey Savaş Müzesi’nde sergileniyor.



İstanbul’da Mevlevîhane gezileri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kültür A.Ş tarafından organize edilen ‘’2007 Mevlânâ Yılı Etkinlikleri’’ kapsamında ‘’İstanbul’da Mevlevîhane Gezileri’’ düzenleniyor.



Mevlânâ törenleri için programınız var mı?

Mevlânâ’nın 800. doğum yıl dönümünün kutlandığı 2007 yılındaki Şeb-i Arus törenlerini Konya’da Mevleviliğin manevî atmosferinde izlemek isteyenler için yapılan hazırlıklar son aşamaya geldi.



İnsan Vakfından “Aile Okulu”

İnsan Vakfı Aile Okulu düzenliyor. 2 Aralık tarihine kadar üç bölüm halinde düzenlenen aile okulu programı beş haftalık bir paket programı şeklinde uygulanıyor.



Japon profesör Beykoz’da sergi açtı

Japonya’nın başşehri Tokyo’daki bir üniversitede 37 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan Profesör Kohei Kihara, Beykoz’da fotoğraf sergisi açtı.



Sergi geliriyle dersaneye gidecek

Şanlıurfa’da bir açık öğretim lisesi öğrencisi, açtığı ilk kişisel resim sergisinden elde edilecek gelirle, üniversite sınavına hazırlanmak için dershaneye gitmeyi planlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri