Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Herşey bizim elimizde

NİHAT: "Kendimize güveniyoruz. Önemli olan her zaman zoru başarmak. İnşallah zoru başaran biz olacağız.'' HAMİT: "Her şey bizim elimizde. Norveç ve Bosna Hersek maçları final gibi. İnşallah bu kez şans bize güler.'' YUSUF: Herşeyimle bu maça hazırım. Biz 70 milyonun dualarıyla Norveç'ten 3 puanı alıp ülkemize gideceğiz.''


Tekke: Türkiye'ye dönmem

Rusya'nın Zenit Petersburg takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu Fatih Tekke, Fenerbahçe dahil Türkiye'nin herhangi bir takımına transf

Beşiktaş taraftarı ara transfer istiyor

Taraftarı da son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından ara transferde takıma takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'a bu konuda destek verdi.


  Mustafa Doğan Beşiktaş'ı bıraktı

Beşiktaş Kulübü'nün sezon başında kendisine kulüp bulmasını istediği ve bu karar sonrası PAF takımıyla antrenmanlara çıkmasını istediği tecrübeli futbolcu Mustafa Doğan, siyahbeyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.


  Hidayet'li Magic galip

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Seattle Supersonics'i 103-76 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 17 sayıyla tamamladı ve takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu.


  Efes, İstanbul'da Le Mans'ı ağırlıyor

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu'ndaki 4. maçında bugün İstanbul'da, Fransa'nın Le Mans takımıyla karşılaşacak.


  Utanç tablosu



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri