Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

1994 yanlışını tekrarlamak

“Halkımız ‘Yüce Meclis’in çatısı altında PKK barınmaktadır’ diye düşünüyor. Böyle bir düşünce halk ve bizim için rahatsızlık vericidir. Biz buna müsaade edemeyiz. Gereğini yapacağız.”



Bir milleti aşağılamadan eleştiremez miyiz?

Cumhurbaşkanı Gül’ün Suudi Arabistan Kralı’nın ayağına kadar gitmesi hem protokol hem de Türkiye’nin vizyonu bakımından tatsız oldu.



Kadeh kaldırmak nereden geliyor?

Bizde artık sorun olmaya başlayan bu “kadeh kaldırma” nedir? Ne zamandan beri insanlar karşılıklı kadeh kaldırıp “şerefe” diyorlar?



Evet, bazıları şarap içmez

İsrail Başbakanı Şimon Peres beni çok yadırgatan bir davranışta bulundu. Resmi toplantıda kadeh kaldıracakken su bardağını havaya kaldırdı ve ‘Bazıları şarap içmez’ diyerek şarap kaldıramadığını müstehzi bir şekilde vurguladı.



Bir tür bombaya ayarlı siyaset/ler

Bilmem hatırlayan var mı; 1980’li yıllarda batı medyasında manşetten şu tür haberler eksik olmazdı: Islamic bomb (İslam bombası). Bugünlerde İran’a yönelik sürdürülen kampanyayı hatırlatan türden yapılan yayınlar o zaman Pakistan’a yönelik sürdürülüyordu. Pakistan’ın elinde atom bombası olduğu haberleri üzerine tüm dikkatler dünyanın en tehlikeli devleti haline getirilen Pakistan üzerine yoğunlaştırılmıştı. Her ne kadar ideolojik bomba İran’ın elindeyse de nükleer bomba Pakistan’da idi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri