Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

5 GÜNDE 2 MAÇ BİZE TERS

İsviçre ve Avusturya'nın 2008 yılında ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katılabilmek için elemelerde (C) Grubu'ndaki son iki maçında Norveç ve Bosna-Hersek'i yenmek zorunda olan Türk Milli Takımı, kısa süreli periyotlarda iki maçı birden kazanmakta genelde zorlanıyor.


Norveç polisi işi sıkı tutuyor

Türkiye ile final niteliği taşıyan karşılaşmaya çıkacak olan Norveç'de emniyet kuvvetleri güvenlik önlemlerini iyice artırdı.

Valencia Aurelio'yu istiyor

İspanyol spor basını, bazı Türk gazetelerinde yer alan ''Valencia'nın yeni teknik direktörü RolandKoeman'ın Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehme


  Rusya'ya 5-1 yenildik

Antalya'da devam eden Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, Rusya'ya 5-1 yenildi.


  Milliler Tallin'de şehir turu yaptı

Norveç maçı öncesinde hazırlıklarını Estonya'nın başkenti Tallin'de sürdüren (A) Milli Takım oyuncuları, bugün şehir turu yaparak, stres attı.


  Denizli gözünü ilk 5'e dikti

Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan ve yükselişini devam ettiren Yeşil Siyahlılar, İstanbul B.B. maçını da kazanarak ilk beş takım arasındaki yerini almak istiyor.


  Kezman: Bomba gibi dönüyorum

Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle 1 Kasım'da Katar'da doktor Popoviç'e atroskopi yaptıran Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, çalışmalarını ülkesi Sırbistan'da sürdürüyor.


  Carlos: Real Madrid'e % 80 kaybederiz

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe Kulübü'nden aldığı izinle Madrid'de bulunan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, AS gazetesinde yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin Real Madrid'i yenme ihtimalini yüzde 10 olarak gösterdi.


  Norveç'in bilgi bankası Türk medyası

Norveç Milli Takım Teknik Direktörü Age Hareide, Türk Milli Takım ile ilgili bütün bilgileri, Türkiye medyasında çıkan haberlerle takip ediyor.


  Trabzon'da ilk başkan adayı

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından İbrahim Hacıosmanoğlu, aralık ayında yapılacak olan kongede aday olduğunu açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri