Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Genelkurmay ‘sus emri’ni yalanladı

Genelkurmay Başkanlığı, kamuoyuna “Emekli askerlere sus emri” şeklinde yansıyan haberler üzerine bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “bazı basın ve yayın organlarında Türk Silâhlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğindeki değişikliğin zamanlamasıyla ilgili hayalî senaryolar dile getirildiği ve değişikliğin içeriği hakkında yanlı ve maksatlı yorumlar yapıldığı” savunularak, ‘Emekli generallere konuşma yasağı getirildiği’ yönündeki beyanların “tamamen gerçek dışı’’ olduğu bildirildi.


Sempozyuma yoğun ilgi

İstanbul İlim ve Kültür Vakfınca tertiplenen sempozyumun açılışı Yeşilköy’deki “İstanbul Gösteri Merkezi”nde yapıldı. Sempozyuma kalabalık bir davetli

Kudüs’te Müslüman-Hıristiyan dayanışması

Dünyanın birçok yerinden akademisyenler, din adamları, gazeteciler ve mütefekkirlerin katıldığı Uluslararası Kudüs Buluşmasına, “İsrail işgaline karşı


  Yazıcıoğlu: Parti kapatılmasına karşıyız

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, siyasal partilerin kapatılmasına karşı olduklarını belirterek, ‘’Ancak herşeye rağmen sorunun yargı yoluyla çözülmesinden yanayız’’ dedi.


  Eğitim sistemi öğrencileri hasta etti

ANTALYA - Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, eğitim sisteminden dolayı özellikle 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin klinik psikoloğa ihtiyaç duyduğunu söyledi. Açıkalın, Türkiye’de eğitim sisteminin okulda bozulduğunu ve aynı yerden yeniden düzeleceğini kaydetti.


  Ölmeden önce mevlit okuttu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir vatandaş ölmeden önce mevlit okuttu. İslahiye ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Yusuf Açar, “Ben ölürsem çocuklarım unutur, adıma mevlit okutmaz bari kendi mevlidimi göreyim” diyerek mevlit okuttu.


  Sapanca Gölü’ne yaban kuşları akını

Göçmen kuşlarının uğrak yerlerinden olan Sapanca Gölü kuşların akınına uğradı. Yaban ördeği, kara tavuk ve sakarcadan oluşan yaban kuşları Sapanca’da konaklamaya başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri