Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

‘PKK ve PEJAK’ın sorumlusu ABD’dir’

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, Türkiye ve İran’ı etkileyen Irak’ın kuzeyindeki güvenlik sorununun sorumlusunun işgalciler olduğunu söyledi.


AB, Irak ve Barzani yönetiminin kulağını çekecek

AB’nin 80’den fazla bakan yarın Brüksel’de bir araya gelerek, dış politika, savunma ve kalkınma konularında kararlar alacaklar. AB dışişleri bakanları

Fetih direnişçi grupları tasfiye ediyor

Batı Şeria’daki Filistin hükümetinin İçişleri Bakanı Abdürrezzak Mahmud El Yahya, yönetimdeki El Fetih’in silahlı kanadı El Aksa Şehitleri Tugayı dahi


  Pakistan’a mezhep çatışmaları tırmanışta

Pakistan’ın kuzeybatısında Cuma günü Sünni ve Şii gruplar arasında patlak veren mezhep çatışmalarının üçüncü gününde sürdüğü belirtilerek, çatışmalarda ölenlerin sayısının 61’e yükseldiği, 100’den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.


  Bangladeş’i kasırga vurdu: 1861 ölü

Bangladeş’te Sidr kasırgasında ölenlerin sayısı 1861’e yükseldi. Bangladeş’in güneybatısını perşembe günü vuran, binlerce evin yerle bir olmasına neden olan kasırgada ölenlerin sayısının daha da artacağı tahmin ediliyor.


  Suudi Arabistan’da doğalgaz hattında patlama

Suudi Arabistan’ın Haviya gaz tesisi yakınındaki bir doğal gaz boru hattında önceki gece yangın çıkması sonucu 10 kişinin öldüğü bildirildi.


  Taçi seçim zaferini ilân etti

Kosova’da yapılan milletvekili genel seçiminde Kosova Demokrat Birliği Partisi’nin lideri Haşim Taçi, zaferini ilân etti. Sandıkların kapanmasından yaklaşık 6 saat sonra taraftarlarına hitabeden Taçi, “Zaferimizle birlikte yeni bir çağ başlıyor” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri