Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Baskı yapmayın

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Artık bir adımımız kaldı. İnşallah Çarşamba günü de ne fazla baskı altında tutan, ne kaygıyı az yaşatan, kaybetme duygusundan uzak, kazanma coşkusuyla, duygusuyla dolmuş aynı bir milli takım göreceğimize inanıyorum" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçında deplasmanda Norveç karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Oyuncularım ülkeleri için çok anlamlı bir galibiyet aldı'' dedi. Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın BJK İnönü Stadı'nda yaptığı antrenman öncesinde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik heyetle birlikte Norveç maçını bir kez daha izlediklerini ifade ederek, ''Bir kez daha heyecanlandık. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Hakikaten de müthiş bir mücadele ortaya koymuşlar. Yüreklerini, tekniklerini, becerilerini ortaya koymuşlar. Ülkeleri için çok anlamlı bir galibiyet aldılar. Oyuncularımızla ne kadar övünsek azdır'' diye konuştu.

Futbolcularının Norveç maçından sonra da sağduyulu yaklaşımlar sergilediklerini anlatan Terim, ''Maçtan sonra soyunma odasına girdiğimizde, o bağırtı sevinç içinde içlerinden seslenen arkadaşlar, 'Bu maç burada bitti, sevinmemizi Çarşamba'ya saklayalım' diyordu. Böyle genç insanların böyle akıllı ve sağduyulu yaklaşımları zaten bir takım olduklarını ve olayı hepimizden fazla düşündüklerini gösteriyor. Bundan dolayı çok memnunum'' şeklinde konuştu.

Fatih Terim, 2008 finallerine gitmek için sadece bir adımlarının kaldığını kaydetti. Grupta çarşamba günü Bosna-Hersek ile yapacakları son maça da değinen Terim, şunları söyledi: ''Artık bir adımımız kaldı. İnşallah Çarşamba günü de ne fazla baskı altında tutan, ne kaygıyı az yaşatan, kaybetme duygusundan uzak, kazanma coşkusuyla, duygusuyla dolmuş aynı bir milli takım göreceğimize inanıyorum ve Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazanacağımızı düşünüyorum.''

20.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa bizi konuşuyor

  Terim: Baskı yapmayın

  Yusuf: Maça gelemeyenler bize dua etsin

  Nihat'a göre Bosna maçı zor geçecek

  Norveç zaferini Gökhan sağladı

  Ampute Millî Takımı yenildi

  Bosna maçına Hollandalı hakem

  UEFA'dan Selçuk Dereli'ye görev


 Son Dakika Haberleri