Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Norveç zaferini Gökhan sağladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç'i yendiği maçtaki performansıyla beğenilen Fenerbahçeli futbolcu Gökhan'ı överek tavsiyelerde de bulundu.

Sarı-lacivertli futbolcunun, milli takımın sağ kanadını hareketlendirdiğini ve alınan skorda büyük payının olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, çalışmasını şimdi olduğu gibi sürdürdüğü taktirde geleceğinin parlak olduğunu vurguladı. Zico'nun Gökhan'ı öven ve tavsiyeler veren konuşmaları özetle şöyle:

MİLLİ TAKIMA HAVA GETİRDİ

''Gökhan gerçekten milli takımda oyuna girdiği andan itibaren skora etki etti. Sağ kanada hareketlilik getirdi, arkadaşlarına hareketlilik getirdi, takımın havasını değiştirdi. Herkesle uyumlu oynayıp hareketlilik getirince milli takımın aldığı skorda çok büyük bir payı oldu. Umarım ki bundan sonra da her şey onun için güzel bir şekilde gelişir. Kendini geliştirdi, Fenerbahçe gibi bir takımda ilk 11'de oynamaya başladı, sonra milli takıma çıktı. Bunların hepsini ortaya koyduğunuzda Gökhan'ın ne kadar başarılı, geleceği parlak bir oyuncu olduğunu görüyoruz.

20.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa bizi konuşuyor

  Terim: Baskı yapmayın

  Yusuf: Maça gelemeyenler bize dua etsin

  Nihat'a göre Bosna maçı zor geçecek

  Norveç zaferini Gökhan sağladı

  Ampute Millî Takımı yenildi

  Bosna maçına Hollandalı hakem

  UEFA'dan Selçuk Dereli'ye görev


 Son Dakika Haberleri