Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu fırsat kaçmaz

2008 finallerine katılmak için bugün son 90 dakikamıza çıkacağız. Bu maçta kimse sürpriz bir sonuç beklemiyor. Herkes Bosna-Hersek engelini geçip, zafere emin görünüyor. Ancak, rakibimizin hiçbir iddiası olmaması bizi yanıltmasın. Bugüne kadar oynadığımız 2 maçta da bizi yenme başırısını gösterdiler. O yüzden güçsüz bir ekip değiller. Norveç maçındaki gibi mücadeleci ve disiplinli oynarsak gülen taraf yine biz olacağız..

Fatih Terim, çok zor şartlarda ve büyük stresler altında eline getirdiği bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir. Millileri yine çok iyi motive edip, sahaya sürecektir. Norveç maçındaki kadroyu kaleci Volkan dışında koruyacağını tahmin ediyorum. Ancak, forvette Semih-Mehmet Yıldız ikilisinden bir tercih yapabilir..

Uzun bir aradan sonra yeniden milli takımda görev alacak olan kaleci Rüştü'nün tecrübesine güveniyorum. Maç eksiğine karşı bu açığını tecrübesiyle kapatacak gibi görünüyor. Bu maç bir bakıma Rüştü için eski başarılı günlerine dönmesi yolunda önemli bir fırsat. Bunu olumlu kullanmasını bekliyorum..

Kaptan Emre'yi aynı Norveç maçındaki gibi lider konumunda görmek istiyorum. Mücadeleci ve süratli oyunu ile maçı koparan isim olabilir.

Tribündeki taraftara da bugün önemli görevler düşüyor. Millilere maçın her anında destek vererek, arkasında olduklarını göstermeliler. Tribün desteğini arkasına alan futbolcunun ruh hali daha başka olur. Kendine güveni artarak, başarılı olmak için ekstra mücadele eder..

2008 için artık bütün ipler bizim elimizde. Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı heba etmeyelim. Sahadan zaferle ayrılarak, hak ettiğimiz Avrupa finallerine 3. defa katılma hakkını elde edelim..

Erol DOYURAN

21.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenin, tarihe geçin

  Halkımız ‘kazanırız’ diyor

  Taraftara 50 bin çiçek dağıtılacak

  Sağlam: Holosko'yu kadromuzda isterim

  Ampute Milli Takımı Dünya Üçüncüsü oldu

  NBA'de Türklerin gecesi

  Efes grup lideri Rytas'la oynuyor

  Filede bayanlar lig heyecanı başlıyor

  Lise mezunu Haluk Ulusoy'u rahatlatan mahkeme kararı

  3 büyükler bugün Avrupa sınavına çıkıyor

  Bu fırsat kaçmaz


 Son Dakika Haberleri