Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush varken barış olmaz

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, ABD Başkanı George Bush’un başkanlığı döneminde Ortadoğu’da bir barış anlaşmasının hemen hemen imkânsız olduğunu düşündüğünü bildirdi. Peres, Tokyo Shimbun adlı Japon gazetesine yaptığı açıklamada, “Teoride, George Bush’un başkanlığı döneminde bir anlaşmaya varılabilir, ancak pratikte bu imkânsızdır” dedi.


Putin’in bal tuzağına dikkat

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin muhalifi Garry Kasparov, Putin’in petrol fiyatlarını yüksek tutmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ve Orta

‘Skandalın ucunda Bush da var’

Daily Telegraph’te yer alan haberde Beyaz Saray’ın eski basın sözcüsü Scott McClellan’ın yazdığı kitapta öne sürdüğü bir iddiaya yer veriliyor.


  Müşerref’e zoraki onay

Pakistan’da Yüksek Mahkeme, Pervez Müşerref’in 6 Ekimdeki seçimde yeniden devlet başkanı seçilmesine karşı yapılan 6. ve son başvuruyu da reddetti.


  Iraklılar dönmeye başladı

Irak’taki savaştan kaçan 4 milyonun üzerindeki Iraklı mülteciden bir kısmının yavaş yavaş ülkeye dönmeye başladığı açıklandı.


  Direnişçiler arasında başı Suudlular ve Libyalılar çekiyor

New York Times gazetesi, adı açıklanmayan Amerikalı yetkililere dayanarak, Irak’ta savaşan yabancı militanların yaklaşık yüzde 60’ının Libya ile ABD’nin müttefiki Suudi Arabistan’dan geldiğini yazdı.


  Karzai: Taliban’dan katılım mesajı alıyoruz

Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, Taliban militanlarının hükümetle temas kurma çabalarının bu yıl arttığını söyledi.


  Çin, Amerikan uçak gemisini Hong Kong’a sokmadı

Vietnam savaşından beri Amerikalı denizcilerin tatil günlerinde aileleriyle buluştukları limanlardan biri olan Hong Kong’a Şükran Günü tatili için planlanan uçak gemisi ziyareti, Çin engeliyle karşılaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri