Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul'da

İstanbul, 2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Yönetimi, 2010 Dünya Salon Şampiyonası'nın ise Katar'ın başkenti Doha'da yapılmasını kararlaştırdı.

Monaco'da toplanan IAAF Yönetim Kurulu, bu sabah Doha ve İstanbul kentlerinin adaylık sunumlarını dinledi. Her iki kente de sunumları için 25'er dakika süre verildi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay başkanlığındaki Türk heyeti, video görüntü desteğiyle yapılan sunumda, organizasyonun İstanbul'da düzenlenmesinin avantajları konusunda 27 kişilik yönetim kuruluna ayrıntılı bilgi verdi.

OYLAMADA ZORLANDILAR

Öte yandan, IAAF Yönetimi'nin, bu sabah yapılan sunumların ardından 2010 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na hangi kentin ev sahipliği yapacağını belirlediği oylamada oldukça zorlandığı bildirildi. İlk tur oylamada her iki kente 13'er oy çıkarken, ikinci tur oylamada, Katar'ın başkenti Doha'a 15 oy alırken, İstanbul ise 11 oyda kaldı. Türkiye'nin sunumunu oldukça beğenen IAAF Yönetimi, 2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın da İstanbul'da düzenlenmesi görüşünü benimsedi. IAAF Yönetik Kurulu'nun 2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın ev sahipliğini İstanbul'a vermesi Türk heyetinde memnuniyetle karşılandı.

25.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim çok önemli açıklamalar yapacak

  2010'DA KURA GÜNÜ

  Karadeniz'de derbi ateşi

  2012 Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul'da

  Golfde en iyiler bugün belli oluyor

  İGDAŞ turnuvasını Lig TV kazandı

  Hidayet ve Mehmet'in yüzü güldü

  Ronaldinho 1 numara

  Trabzonlu Jabi'den haber yok

  Hırvatları İngilizlerin kibri kızdırmış


 Son Dakika Haberleri