Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. TURUN KAPISI PORTO'DA

Şampiyonlar Liginde Marsilya'yı 2-1 yenerek gruptan çıkma iddiasını sürdüren ve son karşılaşmada deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, bu önemli maçı kazandığı taktirde adını 2. tura yazdıracak. Menajer Sinan Engin, "Porto'da final maçı oynayacağız" dedi..


Bobo Avrupa maçlarını seviyor

Beşiktaş'ın bu sezonki en büyük gol ayağı Bobo, Avrupa kupalarında da skorer özelliğini ortaya koymaya devam ediyor.

Sağlam gözünü rekora dikti

Genç çalıştırıcı, Şampiyonlar Liginde takımına 6 puan kazandırarak siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörleri Scala'yı geçip, Toshack'ı yakaladı.


  İnter'i UEFA'ya şikâyet ettik

İzmir Barosu avukatlarından Barış Kaşka, Şampiyonlar Ligi'nde yapılan Inter-Fenerbahçe karşılaşmasında Milano ekibinin giydiği formada yer alan haç işaretinin, Haçlı Seferlerinde Hristiyanların kullandığı haçlarla aynı olduğunu öne sürerek, Inter'in 3 puanının silinmesi gerektiğini söyledi.


  Gençlerbirliği- Trabzonspor

Süper Lig'de Trabzonspor ile Gençlerbirliği, bugün başkentte yapacakları maç ile birlikte ligde 47. kez karşı karşıya gelecekler.


  Lorant'ın siftahı yok

Süper Lig'de sezona teknik direktör Kadir Özcan ile başlayan Kasımpaşa, ilk 7 haftada 6 puan toplarken, Özcan'ın yerine göreve getirilen Alman teknik adam Werner Lorant yönetiminde yaptığı 5 karşılaşmada ise henüz puanla tanışamadı.


  Tur Porto'ya kaldı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri