Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. TURUN KAPISI PORTO'DA

Şampiyonlar Liginde Marsilya'yı 2-1 yenerek gruptan çıkma iddiasını sürdüren ve son karşılaşmada deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, bu önemli maçı kazandığı taktirde adını 2. tura yazdıracak. Menajer Sinan Engin, "Porto'da final maçı oynayacağız" dedi..

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Marsilya karşısında aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını kutlarken, ''Müthiş mücadele örneği gösterdiler. Şu anda, Porto maçını kaybettiğimiz için üzülüyoruz'' dedi. Porto ile grubun final maçını oynayacaklarını kaydeden Sinan Engin, maçı kazanmaya gideceklerini, buna da inandığını sözlerine ekledi.

Maçın son dakikalarında attığı golle Beşiktaş'ın üst tura çıkma ümitlerinin devam etmesini sağlayan Bobo, şu anda tüm takımların üst tura çıkma şansının bulunduğunu ve Porto ile bir final maçı yapacaklarını söyledi. Marsilya maçına çok iyi başladıklarını, ancak ikinci yarıda biraz geri çekildiklerini anlatan Bobo, ''Daha sonra riske girerek, galibiyet golünü attık. Grupta bütün takımların şansı var. Portekiz'e, üst tura çıkmak için gideceğiz'' dedi.

Ali Tandoğan ise görüşlerini şöyle açıkladı: 'Bu galibiyet güvenimizi yerine getirdi. Taraftarlarımız her zaman bizim yanımızda olsun. Onlar bizimle olduğu sürece daha çok koşup mücadele ediyoruz ve kazanıyoruz. Lütfen bize sırtlarını dönmesinler.''

Şampiyonlar Ligi'nde iki maç kazandıklarını anlatan Baki Mercimek de bu galibiyetlerin boşa gitmemesi için Porto'yu deplasmanda yenip, Türkiye'yi bu ligde temsile devam etmek istediklerini kaydederken, Arjantinli futbolcu Delgado, ''Porto ile final gibi güzel bir maç yapacağız. Porto'yu yenebiliriz, çünkü ilk maçta çok iyi oynamış, maçı kaybetmeyi hak etmemiştik'' dedi.

Liverpool ile deplasmanda oynadıkları ve 8-0 kaybettikleri maçla kara bir gün yaşadıklarını ifade eden Delgado, ''Bu maçın moral bozukluğundan kurtulduk. Olympique Marsilya karşısında hocalarımızın, futbolcu arkadaşlarımızın birbirine ne kadar bağlı olduğunu gösterdik'' açıklamasını yaptı. Tello da Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada ne kadar güçlü olduklarını herkese gösterdiklerini vurgularken, kendileri için önemli şeyin, galip gelmek ve şanslarını sürdürmek olduğunu söyledi.

30.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2. TURUN KAPISI PORTO'DA

  Bobo Avrupa maçlarını seviyor

  Sağlam gözünü rekora dikti

  Fransız basını: Turu zora soktuk

  İnter'i UEFA'ya şikâyet ettik

  Gençlerbirliği- Trabzonspor

  Lorant'ın siftahı yok

  Tur Porto'ya kaldı


 Son Dakika Haberleri