Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan'sız olmuyor

Galatasaray başkan adaylarından Yılmaz Toköz, Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olarak gösterdiği Hakan Şükür'ün takımdaki geleceğinin tartışılmasının yanlış olduğunu belirterek, ''Hakan Şükür takımdan ayrılırsa Galatasaray'ın gücü azalır" dedi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adaylarından Yılmaz Toköz, sarıkırmızılı futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak yapılan spekülasyonlara tepki gösterdi. Beyoğlu'ndaki kulüp merkezinde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olarak gösterdiği Hakan Şükür'ün takımdaki geleceğinin tartışılmasının yanlış olduğunu belirterek, ''Hakan Şükür takımdan ayrılırsa Galatasaray'ın gücü azalır. Dışardan insanlar böyle şeyler isteyebilir ama içimizden insanlar da hala, 'Ne zaman bırakacak?' diye konuşuyor. Bırakalım buna kendisi karar versin. Hocasından forma alamazsa o da bir gün bırakır'' dedi. Özellikle dün bir çok gazetede yine Hakan Şükür ile ilgili haberler yer aldığına dikkat çekten Toköz, şunları söyledi:

43'LÜK ROMARİO OYNUYOR

''UEFA Kupası'nda Panionios karşılaşmasını oynadığımız günün gazetelerinde bu haberlerin yer alması ne kadar doğru? Başlıklar, 'Hakan'a elveda', yine bir yöneticimizin ağzından, 'Hakan ile asla', 'Hakan'ın bu takımda yeri yok'. Bir yönetici bunları nasıl söyler? Hocası karar verir oynatıp oynatmayacağına. Hakan 36 yaşında. Romario 43 yaşında hala devam ediyor Brezilya'da oynamaya. Sporcu kuvvetli olduğu ve kendine baktığı sürece oynayabilir. Ne oldu dünkü Panionios maçında, Hakan girdi ve takımı canlandırdı. Hakan'ı yeniden Galatasaray'a getiren ve 'Oynamak istediği kadar oynar' diyen Adnan Polat, şimdi onunla ilgilenmeli ve son dönemde söylenenleri örtbas etmeli. Yöneticilik bir sanattır.''

01.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hakan'sız olmuyor

  Yunan basını hakemi suçladı

  Denizlispor- Fenerbahçe

  Samet Aybaba: Sağlam ligi bitiremez

  Yemin ederim doping almadım

  Sakaryalı futbolcuların eylemi sona erdi

  Satrançta ilk defa madalya kazandık

  2. bir Hakan var mı?


 Son Dakika Haberleri