Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. bir Hakan var mı?

G.Saray'da bazı çevrelerin sürekli olarak gündeme getirdiği "Hakan Şükür artık bıraksın" diyenlerin Panionios maçını izledikten sonra düşünceleri belki değişmiştir. G.Saray'ın UEFA'da yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek bu önemli maçın ilk yarısında sarı-kırmızılı ekip bir gol pozisyonu bile üretemedi. Buna karşılık Hakan Şükür'ün ikinci yarı oyuna girmesiyle sahaya ağırlığını koyan G.Saray, bu oyuncunun etkili oyunu ve attığı golle maçı farklı kazanmasını bildi..

Her zaman söylüyoruz. Türkiye'de bir Hakan Şükür kolay yetişmiyor. Son 15 yıl geriye gidelim. İkinci bir Hakan Şükür çıktı mı? Zaman zaman Beşiktaş'ta Oktay Derelioğlu, Fenerbahçe'de Bülent Uygun ve Trabzonspor'da Hami Mandıralı attığı gollerle bir rüzgar gibi esti ama sonunu getiremediler. Bugün Hakan Şükür 36 yaşında olmasına rağmen forma giydiği maçlarda gol atmasa bile yaptığı asistlerle takımına maç kazandırıyor..

Elbet zamanı geldiğinde formasını gençlere emanet edecek. Ancak hergün koro halinde "Artık bıraksın" şeklinde gazete manşetlerine konuşmalar yakışıksız alıyor. Kurt hoca Kalli'nin 70 yaşında olmasını diline dolayan bu çevreler G.Saray'ın ligde lider olmasına bir yorum yapamıyor. Kalli'nin Hakan Şükür'den vazgeçmemesinin elbette bir sebebi var. O da golü en iyi kokan adam olmasıdır. Sakatlık dönemleri olmasıydı bugün gol krallığı yarışmasında en önde olan isim olabilirdi. Ama yaşına göre genç golcülere örnek olacak şekilde profesyonelce mesleğini sürdürüyor..

Bugün F.Bahçeliler bile "Hakan Şükür bir golcümüz olsa Avrupa'da final oynarız" diyebiliyor. G.Saray'da ise istenmeyen adam muamelesi görüyor. Rakipleri tarafından bile saygı gören bu büyük yıldıza G.Saray camiası artık sahip çıkıp, destek vermelidir..

Erol DOYURAN

01.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hakan'sız olmuyor

  Yunan basını hakemi suçladı

  Denizlispor- Fenerbahçe

  Samet Aybaba: Sağlam ligi bitiremez

  Yemin ederim doping almadım

  Sakaryalı futbolcuların eylemi sona erdi

  Satrançta ilk defa madalya kazandık

  2. bir Hakan var mı?


 Son Dakika Haberleri