Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Çanakkale” için hikâye yarışması

Bundan 92 yıl önce Çanakkale’de vatanlarını cansiperane savunan, bir an dahi düşünmeden canlarını feda eden şehitlerin ve gazilerin hatırasına anlamlı bir yarışma başlatıldı.

Milletimizin yeniden diriliş mücadelesinin adı olan, fedakârlığın, kahramanlığın ve vatanseverliğin doruğa çıktığı bu eşsiz zaferin genç nesillerce daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunacak yarışma, Yarımada Yayınları tarafından düzenleniyor.

“Çanakkale Savaşları ve Zaferi” konulu hikâye yarışmasına lise ve üniversite öğrencileri ile serbest hikâye yazarları katılabilecek.

Lise öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 500 YTL, üniversite öğrencileri kategorisinde birinci olanlara 750 YTL, Serbest yazarlar kategorisinde birinci olanlara ise 1.250 YTL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenlere ayrıca Yarımada yayınlarından kitaplar hediye edileceği belirtildi. Derece yapanlar, ödüllerini zaferin yıldönümü olan Mart ayında düzenlenecek bir törenle alacaklar.

Hikâyeler kitaplaştırılacak

Yarımada Yayınları Editörü Zümrüt Sönmez, yarışmada dereceye giren veya mansiyon alan hikâyeleri kitaplaştıracaklarını söyledi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin hazırladıkları eserleri, 1 Şubat–29 Şubat 2008 tarihleri arasında teslim etmesi gerekiyor. Başvuru adresi: Yarımada Yayıncılık, Kirmasti Mah. Nalbant Demir Sok. No:10/5 Fatih – İstanbul (Ayrıntılı bilgi 0 212-631 77 05 www.yarimada.com.tr)

Yeni Asya / İSTANBUL

02.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tarihleriyle kitaplaştılar

  “Çanakkale” için hikâye yarışması

  “Lezzet”li bir festival

  “Peşkir”i yeniden canlandıracaklar


 Son Dakika Haberleri