Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rakipler belli oluyor

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi bugün İsviçre'nin Luzern şehrinde yapılacak. Türk Milli Takımı, Polonya, Fransa ve Rusya ile birlikte 4. torbada yer alacak. ATV, TSİ 13.00'de başlayacak töreni naklen yayınlayacak.


Türkiye'yi Fatih Terim temsil edecek

İsviçre'nin Luzern kentinde bugün yapılacak 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri grup maçlarının kura çekimine katılacak Türkiye Futbol Federasyonu

Yanal'ın umudu 2. yarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında oyun disiplinindeki problemin kendisini oldukça üzdüğünü söyledi.


  Moralli Beşiktaş Rize'yi ağırlıyor

Süper Lig'de bugün Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşanıyor.


  Başesgioğlu: Ayhan haklıysa savunuruz

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Futbol Federasyonu'nun kuruluşuna ilişkin yasa değişikliğinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle ilgili olarak, ''Türk futboluna yeni bir yol haritası çizilmiştir'' dedi.


  Song: Sevildiğim için 4 yıldır G.Saray'dayım

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, kendisini bir ''Savaşçı'' olarak nitelendirerek, formayı almak için çok çalışmak gerektiğini bildiğini söyledi.


  Castrol'dan genç pilotlara fırsat

Castrol, iki genç pilota fabrika pilotu olma şansı sunacak ve bu gençleri 2008 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Türkiye'nin en büyük fabrika takımı bünyesinde yarıştıracak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri