Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

GAP’ın yüzde 59’u bitti

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, GAP Projesinin gerçekleşme oranının yüzde 59 olduğunu bildirdi. Ekren, gerçekleşme oranının sektörel farklılık gösterdiğini de belirterek, “Tarımda gerçekleşme oranı yüzde 26, enerjide yüzde 83.6, ulaştırma ve haberleşmede 45.3, turizmde 31.3, diğer sektörlerde ise 94.9’dur” diye konuştu.


Acil eleman aranıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, 400 bini acilen olmak üzere 1.5 milyon kalifiye elemana ihtiyaç bulunduğunu, sanayicinin Türkiye’de ar

Borca çalışacağız

Hazine, gelecek 11 ayda 107,1 milyar YTL iç borç servisi, 11,9 milyar dolar da merkezi yönetim dış borç ödemesi yapacak.


  Gıdada aracı enflasyonu

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), gıda ürünlerinin üretip satanla nihai tüketici arasındaki süreçte üç kata varan oranlarda pahalandığını belirledi.


  Elektriğimiz yetmezse İran’dan alacağız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, arz açığı sebebiyle, Türkiye’nin izole bölge besleme yöntemiyle İran’dan elektrik alması için düzenleme hazırladı.


  İstanbul’da TEFE yüzde 0,96 arttı

İstanbul Ticaret Odasının (İTO) 1995 bazlı İstanbul Ücretliler Geçinme Endeksine göre, perakende fiyatlarda Kasım ayında yüzde 1,94, toptan fiyatlarda yüzde 0,96 artış kaydedildi


  Teşvik esnafı da kapsasın

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkarların da teşvik kapsamına dahil edilmesini beklediklerini bildirdi.


  ADSL abonelerine müjde!

Türk Telekom internet servis sağlayıcılarına (ISS) yönelik bir yeni bir kampanya başlatıyor.


  E-imza ile kâra geçin

E-imza uygulaması, işletmelerin kağıt kullanımından tasarruf ederek kâra geçmesini ve kağıt yapımı için ağaçların kesimini azaltarak da ormanları kurtarıyor.


  Akçakoca’ya balıkçı akını

Düzce’nin Akçakoca ilçesine, İsbanbul ve çevre illerden balıkçıların akın ettiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri