Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Nükleer İsrail’i yine ABD savundu

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, Bahreyn’de düzenlenen güvenlik konulu konferansta İsrail’in nükleer programını savunarak, “İsrail’in, İran gibi olmadığını, komşularını yıkmaya çalışmadığını, terörizmi desteklemediğini’’ söyledi. Bu sözler, salondaki katılımcılar arasında gülüşmelere sebep oldu.


Denktaş: Talat ve Soyer’e sahip çıkalım

KKTC’nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Başbakan Ferdi Sabit Soyer ile ilgili olarak, ‘’İkide birde ‘geçmişte şuydun

Almanlar 2. ve 3. nesil Türklerden endişeli

Berlin Eyaleti Başbakanı Klaus Wowereit, “Almanya’da yaşayan ikinci ve üçüncü nesil Türklerin entegre olmak istememesinin büyük problem olduğu” görüşü


  Katoliklerden ‘Altın Pusula’ filmine tepki

-Bu hafta sonunda gösterime giren “Golden Compass/Altın Pusula” filmi Katolik kilisesinin tepkisini çekiyor.


  Afganistan’da operasyon

Afganistan’da NATO ve Afgan güçlerinin, şubat ayından beri Taliban’ın elinde olan Musa Kale kasabasını ele geçirmek için düzenlediği operasyonda 15 kişinin öldüğü bildirildi.


  Çocuk kaçıranlar açlık grevinde

Çad’da 103 Afrikalı çocuğu kimsesiz oldukları gerekçesiyle Fransa’ya kaçırmaya çalışmak suçundan tutuklanan Fransız Zoe Ark hayır kuruluşu çalışanı 6 kişinin açlık grevine başladığı bildirildi.


  Saakaşvili resmen aday

Gürcistan Merkezi Seçim Komisyonu (MSK), 5 ocakta yapılacak seçimde yeniden aday olan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin adaylığını onayladı.


  Rusya, 2007’de silah üretimini %25 artırdı

Rusya Başbakan Yardımcısı Sergey İvanov, silah ve askeri donanım üretiminde 2006 yılına kıyasla yüzde 25 artış sağladıklarını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri