Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Dişe diş oynarız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Şampiyonlar Ligi'nde, ''Aslanların, kaplanların kapışması'' denilebilecek bir arenaya girdiklerini belirterek, ''Bundan sonra kim gelirse, kapışacağız'' dedi. Rakip seçmediğini söyleyen Zico, "Kim çıkarsa dişe diş oynarız" şeklinde iddialı konuştu.


7 Türk hakem FIFA kokartı taktı

FIFA Hakem Kurulu, 2008 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemlerin listesini onayladı.

Trabzon, İstanbul Belediye önünde

Trabzonspor, Süper Lig'de bugün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.


  Canaydın sevinçten ağladı

Galatasaray Kulübü, Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin bugün temelinin atılmasını, üyelerine kokteyl vererek kutladı.


  İspanyol basını Kerem'i övüyor

Basketbolda ULEB Ligi ''C'' grubunda evinde oynadığı maçta Fenerbahçe Ülker'i 87-77 yenen Real Madrid'de en çok övgüyü Türk basketbolcu Kerem Tunçeri aldı.


  G.Saray-Wien maçına Hollandalı hakem

Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda Avusturya'nın Austria Wien takımı ile İstanbul'da yapacağı 2. tur (H) grubu maçının hakemleri belli oldu.


  Beşiktaşlı futbolcular fuarda stres attı

Beşiktaşlı futbolcular Cisse ve Diatta Compex 2007 Fuarı'nı gezdi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen fuarda bir telefon standını gezen iki futbolcu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.


  Zirve yarışında mücadele kızıştı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri