Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zirve yarışında mücadele kızıştı

TFF l. Ligde Sakaryaspor, Samsunspor'u sahasında 2-0 yenerek liderlik keyfi yaşadı. Altay, Erciyes'i 2-1 le geçti ve rahat bir nefes aldı. Diyarbakır çıkışını sürdürüyor. Elazığ, Mardin'i 4'ledi. Malatyaspor'da tehlike çanları... Suat Kayalı G.B.Bld. çıkışa devam dedi. Eskişehir son dakikada hayat buldu...

Kendi sahasında Boluspor ile berabere kaldığı maça sevinen Malatyaspor'da yine tehlike çanları çalmakta. İlk yarıda son haftaya girildiğinde 14. sırada olan takımda motivasyonun sıfır olduğu, futbolcuların ayakta durmakta zorluk çektiği gözleniyor.

Elazığspor, ilk yarı karşılaşmalarını hep dışarıda oynadı. İkinci yarı tüm maçlarını iç sahada oynayacak olan Gakgoşlar bu ligde rahat kalırlar. Ve akabinde şampiyonluğa oynayabilirler. Bu hafta doğunun derbisi olarak nitelendirilen Malatyaspor-Elazığspor karşılaşması şartlar ne olursa olsun dostluğun kazanacağı maç olur inşaallah.

Samsunspor'u yenerek liderlik keyfi süren Sakaryaspor, bu hafta Erciyes deplasmanına gidecek. Sahasında İstanbulspor'u 3 golle uğurlayan Diyarbakır ise 5. sıraya kadar yükseldi. Antalyaspor deplasmanından 1 puan çıkaran Suat Kaya'lı Antep ekibi ise ilk yarının son maçında Mardin'i ağırlayacak.

TFF 1. Ligin dibiyle üstü arasındaki puan farkının az oluşu, sezonun ikinci yarısında da büyük heyecanın yaşanacağının göstergesi.

[email protected]

Said YALÇIN

15.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Dişe diş oynarız

  7 Türk hakem FIFA kokartı taktı

  Trabzon, İstanbul Belediye önünde

  Carlos: Porto'yu istiyorum

  Canaydın sevinçten ağladı

  İspanyol basını Kerem'i övüyor

  G.Saray-Wien maçına Hollandalı hakem

  Beşiktaşlı futbolcular fuarda stres attı

  Zirve yarışında mücadele kızıştı


 Son Dakika Haberleri