Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Arda, Kalli('den özür diledi

G. Saray - Sivas maçından sonra her iki takımın teknik patronları, futboldan memnun olduklarını ve ligin zirvesine yakışan bir mücadele olduğunu dile getirirken, Kalli, karşılaşmada tatsızlık yaşayan Arda ile Servet’in kendisinden özür dilediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 2-0 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasında her iki takımın da çok iyi bir futbol oynadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Alman çalıştırıcı, sahada iyi oyuncular olduğununu kaydederek, ‘’Böyle iyi bir futbol için çok iyi iki takıma ve oyunun hızını kesmeyecek iyi hakemlere ihtiyaç vardır. Sahada iyi oyuncular vardı. Görünen o ki, Sivasspor’la daha uzun zaman mücadele edeceğiz’’ dedi.

’’ARDA ÖZÜR DİLEDİ’’

Feldkamp, karşılaşmada agresif hareketleriyle dikkat çeken ve oyundan alındığında da kendisine tepki gösteren Arda’nın özür dilediğini söyledi.

Arda’yı oyundan almasını doğal bir reaksiyon olarak tanımlayan Feldkamp, ‘’Daha evvel sarı kart gördü. Bir antrenörün en büyük görevi, oyuncusunun ikinci kartı görmesini önlemektir. Bunu için oyundan aldım’’ derken, Servet ile saha içinde tartışmasıyla ilgili olarak ise, ‘’Benim aslında istediğim bu. Oyuncularım birbirleriyle hatalar olduğunda agresif bir şekilde de olsa bunu konuşmaları. Şu anda hiçbir sorun yok.

Hem Servet, hem de Arda soyunma odasında gelip sarılarak özür dilediler benden’’ ifadelerini kullandı.

16.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda, Kalli('den özür diledi

  Sivas'ta hakeme tepki

  Cambiasso: Fener'i istemem

  Rize, Başkentte güldü: 2-1

  Trabzonspor kongresi yapılamadı

  Kara Kartal lige döndü

  Fenerbahçe, gündüz maçında

  Plaj güreşinde de Türk imzası

  Bayan baskette derbi heyecanı


 Son Dakika Haberleri