Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

"Nöbetçi golcü" Semih gol krallığına gidiyor

Fenerbahçe'de "Nöbetçi Golcü" yakıştırmaları yapılan Semih, bu sezon oynadığı 12 maçta 9 gol atarak gol krallığı sıralamasında ikinci durumda bulunuyor. Kezman'ın sakatlığının ardından sürekli oynamaya başlayan Semih, takımının da en golcü futbolcusu. Semih, ilk 11'de oyuna başladığı 10 ta 8 gol kaydetti.


Trabzon, Fener'i 9 yıldır yenemiyor

Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'u zor bir hafta bekliyor. En son 1997-98 sezonunda deplasmanda Fenerbahçe'

Beşiktaş'ta ‘Sağlam’ farkı

Siyah-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam yönetiminde ligde 16. haftalar itibariyle son 4 sezonun en başarılı dönemini yaşıyor. Beşiktaş, Sağlam ile 31 puan t


  Ulusoy seçim kararı aldı

Haluk Ulusoy başkanlığında 6 saat süren bir toplantı yapan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, gerekli hazırlıklardan sonra genel kurul ilanı ve çağrısının yapılmasına karar verdi..


  Ligde 4 Ankara takımı da yenildi

Süper Lig'in ilk yarısında sona yaklaşılırken, başkent temsilcileri geride kalan haftayı puansız kapadı. Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 2-1, Ankaragücü ise 3-1'lik skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldı.


  Gökhan Ünal 2 golle döndü

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Bursaspor'u farklı yenmelerinin sevincini yaşadıklarını belirterek, ''Bu galibiyet taraftarımıza bayram hediyesi oldu'' dedi.


  Nihat, Getafe'yi 2 golle devirdi

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 16. haftasında deplasmanda Getafe'yi 3-1 yenen Villarreal'in ilkiki golünü atan Türk futbolcu Nihat Kahveci, İspanyol basınında büyük övgü aldı.


  Meşale 3 Nisan'da Sultanahmet'te

Pekin Olimpiyat Meşalesi, İstanbul turuna 3 Nisan 2008 tarihinde saat 12.00'de Sultanahmet Meydanı'ndan başlayacak.


  Beşiktaş potada Köln'ü ağırlıyor

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası (B) Grubu'ndaki 7. hafta karşılaşmasında Alman takımı Köln 99'ers ile bugün karşı karşıya gelecek.


  Adidas-Kutluay işbirliği

Basketbol Milli Takım Kaptanı İbrahim Kutluay, “Basketbol Kardeşliktir” felsefesini Beyoğlu'nda Avrupa’nın ilk adidas-NBA Konsept Mağazası’nda düzenlenen imza gününde basketbolseverlerle paylaştı.


  Maldini'den sahalara veda

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AC Milan'ın kaptanı Paolo Maldini, sezon sonunda yeşil sahaları bırakacağını açıkladı.


  İlk yarıyı kim lider bitirecek?



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri