Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ta ‘Sağlam’ farkı

Siyah-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam yönetiminde ligde 16. haftalar itibariyle son 4 sezonun en başarılı dönemini yaşıyor. Beşiktaş, Sağlam ile 31 puan toplarken, aynı sürede geçen sezonTigana ile 26, Çalımbay ve Tigana'nın görev yaptığı 2005-2006 sezonunda 25 puan toplayabilmişti.

Beşiktaş'ta sezon başında teknik direktörlüğe getirilen Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'de kendisinden önce görev yapan Jean Tigana, Rıza Çalımbay ve Vicente Del Bosque'den daha başarılı bir performans ortaya koydu. Sağlam yönetimindeki Beşiktaş, ligde 16. haftalar itibariyle son 4 sezonun en başarılı dönemini yaşıyor. Bu sezon 16 maç sonunda toplam 31 puan toplayan siyah-beyazlılar, geçen sezon aynı sürede Tigana ile 26, İlk 9 haftasında Çalımbay'ın görev yaptığı, daha sonra da Tigana'nın göreve geldiği 2005-06 sezonunda 25, Del Bosque ile de 2004-05 sezonunda 26 puan toplayabilmişti.

BORSAYA HOLOSKO AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na, Vestel Manisasporlu futbolcu Filip Holosko ile ilgili açıklamada bulundu. Şirketten, İMKB'ye yapılan açıklamada, ''16.11.2007 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında, futbolcu Filip Holosko'nun transferi konusunda yapılan görüşmeler henüz netlik kazanmamıştır. Konu ile ilgili gelişmeler özel durum açıklaması ile bildirilecektir'' denildi.

TAKIMA TAKVİYE YAPILACAK

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Ankaragücü karşısında ortaya koydukları futbolun ilerisi için kendilerini ümitlendirdiğini söyledi. Erdoğan, Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, ''Şimdi önümüzdeki Vestel Manisaspor maçını da kazanarak ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz. Devre arasını da en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıya çok daha iyi bir şekilde gireceğiz'' dedi. Devre arasında takıma bir iki takviye yapmayı düşündüklerini anlatan Erdoğan, ''Devre arasında da yapacağımız bir iki takviye ile şampiyonluktaki iddiamız daha kuvvetlenmiş olacaktır. Devre arasında iyi çalışarak, ikinci yarıya dinlenmiş ve hazırlıklı olarak gireceğiz. Bu da bizi şampiyonluğa götüren yol olacaktır'' diye konuştu.

18.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  "Nöbetçi golcü" Semih gol krallığına gidiyor

  Trabzon, Fener'i 9 yıldır yenemiyor

  Beşiktaş'ta ‘Sağlam’ farkı

  Kalli: Arda'yı kovayım mı?

  Ulusoy seçim kararı aldı

  Ligde 4 Ankara takımı da yenildi

  Gökhan Ünal 2 golle döndü

  Nihat, Getafe'yi 2 golle devirdi

  Meşale 3 Nisan'da Sultanahmet'te

  Beşiktaş potada Köln'ü ağırlıyor

  Adidas-Kutluay işbirliği

  Maldini'den sahalara veda

  İlk yarıyı kim lider bitirecek?


 Son Dakika Haberleri