Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KARTAL BOBO’YLA UÇUYOR

Beşiktaş’ın Vestel Manisaspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada takımının 2 golünü atan Deivson Rogerio Da Silva ‘’Bobo’’, bu sezon hem ligde, hem de Avrupa kupalarında attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu. Bu sezon Turkcell Süper Lig’de 8, Avrupa kupalarında da 4 gol kaydeden Bobo, devre sonunda takımının en golcü futbolcusu unvanını aldı.

Siyah-beyazlıların bu sezon ligde attığı 22 golün yüzde 36.36’sına imza atan Brezilyalı futbolcu, Turkcell Süper Lig’de forma giydiği 14 maçın 7’sinde gol atmayı başardı.

Avrupa kupalarında da yine takımının en golcüsü olan Bobo, 10 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bu sezon ligde daha ilk yarı sonunda 8 gole ulaşan Bobo, geçen sezon oynadığı 27 lig maçında 11, 2005-06 sezonunda ise 14 maçta 5 gol atmıştı.

BEŞİKTAŞ DEVRE ARASINDA

BİR KAÇ TAKVİYE YAPACAK

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, devre arasında takıma birkaç takviye yapacaklarını, bunun için teknik heyet ve genel menajer Sinan Engin’in çalışmalara başladığını söyledi.

Levent Erdoğan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve genel menajer Sinan Engin’in transfer çalışmaları için yurt dışına çıkacaklarını ifade ederek, ‘’Kararlaştırdıkları sistem dahilinde yurt dışında ve sonra da yurt içinde transfere yönelik çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürecekler’’ dedi.

Takımdan gönderilecek futbolcular konusuna da değinen Erdoğan, şöyle devam etti: ‘’Teknik heyetimiz ayrı ayrı futbolcularımızla görüştü. Bunlardan takımdan ayrılmak isteyenler varsa ayrılabileceklerini ve kendilerine kolaylık gösterileceği bildirildi. İbrahim Akın, ayrılmak istediğini teknik heyetimize beyan etti. Teknik heyetimiz de bu futbolcunun talebini anlayışla karşılayarak, ayrılmasına onay verdi. Ancak şu anda ismini açıklamak istemediğim birkaç futbolcumuz bir haftalık düşünme payı verilmesini istediler. 3 Ocak’a kadar da bu futbolcularımızın kendi arzularına bağlı nihai kararları ortaya çıkmış olacaktır.’’

6 GÜNLÜK İZİN BAŞLADI

Vestel Manisaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek Turkcell Süper Lig’in ilk yarısını 34 puanla tamamlayan Beşiktaş’ta, 6 günlük devre arası izni başladı. Siyah-beyazlılar, sezonun ikinci yarı hazırlıklarına 28 Aralık Cuma günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak.

Bu sezon devre arasının kısa olması nedeniyle Antalya’da kamp yapmayacak olan Beşiktaş Futbol Takımı, 6 Ocak’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile deplasmanda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçına kadar hazırlıklarını İstanbul’daki tesislerinde sürdürecek.

23.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL BOBO’YLA UÇUYOR

  G. Saray, ilk yarıyı başkentte kapatıyor

  Cimbom potada dolu dizgin

  Carlos: Başarıların devamını getiririz

  Sevilla’yı eleyecek güçteyiz

  Süper Lige 18 gün ara

  Mehmet'siz Orlando, Hidayet’li Magic'i yendi

  Potada derbi heyecanı


 Son Dakika Haberleri