Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Carlos: Başarıların devamını getiririz

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile Sevilla’nın eşleşmesiyle ilgili İspanyol basınına açıklama yapan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, ‘’Üst tura çıkarak tarih yazdık, devamını getireceğimize inanıyoruz’’ dedi.

Fenerbahçeli futbolcu, ‘’Heyecanı yüksek düzeyde olan bir gruba sahibiz. Rekabet gücü olan bir takımız ve sahamızda bizi yenmeleri çok zor’’ şeklinde konuştu. 11 yıl Real Madrid forması giyerek La Liga’yı çok yakından tanıyan Carlos, Sevilla’nın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, ‘’Hoşuma giden bir takım çünkü hücum oynuyorlar. Ama bize gereken boşlukları bırakacaklardır’’ değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı yıldız futbolcu ayrıca ‘’İspanya’da tekrardan oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım’’ açıklamasını yaptı.

Öte yandan İspanyol basını Fenerbahçe için ‘’Sevilla’nın geçebileceği bir tur’’ yorumunu yaparken, Türk takımının aslında sanıldığından daha zor olduğu, İnter’i bu sezon yenen tek takım olduğu ve en önemli kozunun sahasında oynayacağı maç olacağı ifade edildi.

23.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL BOBO’YLA UÇUYOR

  G. Saray, ilk yarıyı başkentte kapatıyor

  Cimbom potada dolu dizgin

  Carlos: Başarıların devamını getiririz

  Sevilla’yı eleyecek güçteyiz

  Süper Lige 18 gün ara

  Mehmet'siz Orlando, Hidayet’li Magic'i yendi

  Potada derbi heyecanı


 Son Dakika Haberleri