Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sevilla’yı eleyecek güçteyiz

Fenerbahçe Kulübü, Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaşma töreni düzenledi. Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Nihat Özdemir, Mahmut Uslu, Vedat Olcay ve Ali Koç ile Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın yanı sıra, çeşitli şubelerden çok sayıda sporcu ile çalışan katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan isimler arasında yer alan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, tüm Fenerbahce camiası ile birlikte İslam aleminin bayramını kutlarken, Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci tur eşleşmesiyle ilgili de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kura çekimindeki tüm rakiplerin birbirinden güçlü olduğunu kaydeden Özdemir, ‘’Muhtemel rakiplerin birbirlerinden farkları yoktu. Sevilla karşısında buradaki ilk maçta iyi mücadele edeceğiz ve inşallah onları yeneceğiz. İspanya’ya iyi bir neticeyle gitmemiz gerekli. Fenerbahçe’nin kadrosu bunu yapabilecek güçtedir. Sevilla’yı eleyebilecek güçteyiz. İnşallah da yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

23.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KARTAL BOBO’YLA UÇUYOR

  G. Saray, ilk yarıyı başkentte kapatıyor

  Cimbom potada dolu dizgin

  Carlos: Başarıların devamını getiririz

  Sevilla’yı eleyecek güçteyiz

  Süper Lige 18 gün ara

  Mehmet'siz Orlando, Hidayet’li Magic'i yendi

  Potada derbi heyecanı


 Son Dakika Haberleri