Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Kadrom yeterli

Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknit patronu Arthur Zico, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, iki takım adına da üst düzey bir mücadele ortaya konulduğunu ifade ederek, ‘’Çok önemli bir galibiyet aldık. Maça çok iyi girdik. Çok fazla fırsatlar yakaladık. Genel olarak rakibimizden daha fazla gol pozisyonu yarattık. İki taraf adına da olumlu geçen anlar vardı. Orta alanda çok fazla mücadele oldu. Hedeflerimize baktığımızda hala ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz’’ diye konuştu.

Brezilyalı çalıştırıcı, sezonun ikinci yarısı için transfer yapıp yapmayacakları sorusunu, ‘’Kadromu yeterli buluyorum’’ şeklinde cevapladı.

Kadrosundaki bütün oyunculardan memnun olduğunu ifade eden Zico, ‘’Yabancı sayımız ve oynatabileceğimiz oyuncu sayısı belli, hepsinden memnunum. Herhangi bir oyuncumuz bizden ayrılmazsa kadromuz tam demektir. Kadromu yeterli buluyorum’’ dedi.

SEVİLLA İÇİN DE ZOR OLACAK

Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Sevilla için sadece iyi şeyler söylenebileceğini ifade eden Zico, ‘’Belki yıldız oyuncuları yok ama çok uzun süredir birbirleriyle oynadıkları içi gayet olumlu görüntü veriyorlar. Barcelona, Milan, İnter değiller ama Avrupa futbolunda oturmuş en iyi ekiplerden birisi. Zor olacak. Bize olduğu kadar onlara da zor olacak. Biz de hafife alacak bir ekip değiliz’’ şeklinde konuştu.

KADIKÖY’DE 32 MAÇTIR YENİLMİYOR

Turkcell Süper Lig’de Trabzonspor’u 3-2 yenen Fenerbahçe, sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü. Kadıköy’deki son yenilgisini Turkcell Süper Lig’de geçen sezonun 8. haftasında Bursaspor’a (1-0) karşı alan Fenerbahçe, bu maçın ardından sahasında çıktığı 20’si lig, 7’si Avrupa kupası ve 5’i de Fortis Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 32 maçta 23 galibiyet, 9 beraberlik elde etti.

KEZMAN-SEMİH REKABETİ

Brezilyalı teknik adam, Semih ile ilgili bir soru üzerine, golcü futbolcunun mevcut performansını devam ettirmesi durumunda, Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda olmasının çok doğal olacağını ifade etti. Kezman ile Semih arasında tatlı bir rekabetin yaşandığını belirten Zico, ‘’Kezman’ın yapması gereken, daha önce yedek beklerken Semih’in yaptığının aynısı. Şans bulduğunda da en iyi şekilde değerlendirecektir’’ dedi.

24.12.2007


 

Trabzon, büyük maçlarda kayıp

Trabzonspor, ligin ilk yarısında ‘’üç büyük’’ rakibi Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile yaptığı maçları kaybetti.

Karadeniz ekibi, ligin 9. haftasında sahasında Beşiktaş’a 3-2, ligin 13. haftasında Galatasaray’a 1-0, ligin 17. haftasında da deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 yenilerek büyük maçlarda puan alma başarısı gösteremedi.

GEÇEN YILDAN 3 PUAN FAZLA!

Turkcell Süper Lig’de önceki gün Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-2 yenilen Trabzonspor, geçen sezonun ilk yarısından 3 puan daha fazla topladı. Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan, ancak aldığı sonuçlarla yarıştan erken kopan bordo-mavililer, ilk yarıda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 22 puan elde etti. Karadeniz ekibi, geçen sezonun ilk yarısını ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 19 puanla kapamıştı.

Trabzonspor’da, ligin ilk yarısında Ziya Doğan ve Ersun Yanal olmak üzere iki teknik adam görev yaptı.

Bordo-mavililer, Ziya Doğan yönetiminde 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 13 puan toplarken, Yanal döneminde 7 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 9 puan topladı.

Karadeniz ekibi 1 maçına da PAF takımı antrenörü Ahmet Özen yönetiminde çıkarken bu maçı kaybetti.

YANAL: İYİ FUTBOLUN KARŞILIĞINI ALAMADIK

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futbol ve harcadıkları enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldıklarını söyledi. Yanal, yaptıkları bireysel hatalarla rakiplerinin gollerine de katkı yaptıklarını ve bunun da maçın seyrini değiştirdiğini ifade etti.

24.12.2007


 

Beşiktaş, ara transferde hata yapmak istemiyor

Beşiktaş’ta geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın son gününde yapıldı.

Akaretler’deki kulüp binasındaki Divan Kurulu lokalinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, yöneticiler Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Hakan Aksoy, Halim Aydın ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, divan kurulu üyeleri, kongre üyeleri ve altyapı sporcuları katıldı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz tören sırasında yaptığı konuşmada, bayramın Türk ulusu ve Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olmasını dilerken, ‘’Bayramlar toplumdaki fertlerin biraraya gelmesi açısından çok önemlidir. Bugün de Beşiktaş camiası biraraya gelmiştir. Herkesin bayramını kutluyorum’’ diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan ise, basın mensuplarının devre arasında yapılması planlanan transferlerle ilgili sorusunu ise, ‘’Eksik olan mevkilerimize takviye yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Teknik direktörümüz ve menajerimiz bu konuda çalışıyor. Hata yapmak istemiyoruz ve çok acele etmiyoruz’’ diye cevap verdi.

24.12.2007


 

Konya'da 25 puan sevinci yaşanıyor

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Kasımpaşa’yı 2-1 yendikleri karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak 3 puanı alan taraf olduklarını söyledi.

Karaman, ilk yarı sonunda ulaşılan 25 puanın kendileri açısından çok iyi olduğunu ifade etti.

Zaman zaman çok iyi müsabakalar çıkardıklarını, bazen de bariz hatalar yaptıklarını vurgulayan Karaman, ‘’Acısıyla tatlısıyla 25 puan aldık. Bu puan çok güzel’’ dedi.

24.12.2007


 

Tütüneker, ilk maçında takımını beğendi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Ankaragücü karşısında Kasımpaşa ile ilk maçına çıktığını ve henüz 3 gündür takımla birlikte çalıştığını dile getirerek, ‘’Takımımın mücadelesinden memnunum. 90 dakika iyi mücadele ettiler.

Son sırada bulunmanın yarattığı sıkıntı var. Devre arasında birkaç iyi oyuncu alırsak daha iyi oynayabiliriz. Takıma takviye düşünüyoruz’’ dedi.

24.12.2007


 

Tolunay Kafkas mücadeleden memnun

Ankaragücü Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu, 1-1 berabere biten Kayserispor maçıyla ilgili olarak, ‘’Sonuç hariç iyi bir maçtı’’ dedi.

Kutlu, karşılaşma boyunca çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ancak sadece bunlardan birini değerlendirebildiklerini belirterek, rakiplerinin ise bir iki tane pozisyon ürettiğini ve duran bir toptan gol yediklerini söyledi. Kayserispor Teknik Sorumlusu Tolunay Kafkas ise, maçta yüksek düzeyde mücadele olduğunu dile getirerek, ‘’Saha kötüydü ama buna rağmen iki takım da mücadeleciydi. Ligin ilk yarısının son maçı olmasına rağmen tüm oyuncuların performansından memnun kaldım. İki tarafı da tebrik ediyorum’’ diye konuştu.

24.12.2007


 

A. Gücü’ne Litvanyalı stoper

Turkcell Süper Lig’in ilk yarısı sonunda hedeflediği puanın 4 puan gerisinde kalan Ankaragücü, devrenin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına da hız verdi.

Sarı-lacivertliler, takım kaptanı Emre Güngör’ün başka takıma gitmek istemesiyle boşalan stoper mevkisine Litvanya’nın Ekranas takımında forma giyen 25 yaşındaki stoper Gediminas Paulauskas ile anlaştı. Başkent ekibi, en son Gaziantepspor’da forma giyen 32 yaşındaki Fransız golcü Kaba Diawara ile de daha önce prensip anlaşmasına varmıştı.

24.12.2007


 

Adana Demirspor Trabzon'u bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adana Demirspor, rotasını Trabzonspor ile oynayacağı kupa maçına çevirdi.

Bayram izni sona eren Adana Demirspor’da futbolcular tesislerde toplanacak. 9 Ocak günü Süper Lig takımlarından Trabzonspor’u ağırlayacak olan Adana Demirspor çalışmalarını Adana’da sürdürecek.

24.12.2007


 

Kocaeli'de hedef ilk iki

TFF 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da, teknik sorumlu Kayhan Çubuklu, hedeflerinin ilk iki takım arasına girerek Süper Lig’e doğrudan katılmak olduğunu söyledi.

Çubuklu, genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan Kocaelispor’un ilk yarı performansından yeteri kadar memnun olmadığını da dile getirdi.

24.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri