Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Asgarî ücrette üçüncü randevu

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, gelecek yıl uygulanacak asgari ücreti belirlemek üzere bugün üçüncü kez toplanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda saat 14.00’da gerçekleştirilecek toplantıya kamu temsilcileri, Türk-İş ve TİSK heyetleri katılacak.


Paramızı gökyüzüne saçıyoruz

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi’nde (TUG) görevli Başuzman Dr. Tuncay Özışık, şehir aydınlatmasında yanlış ampul türleri ve armatür kullanımının önüne geçilm

Limanlar beklemede

İzmir Limanı özelleştirmesinde, Danıştaydan imtiyaz sözleşmesine yönelik görüş beklenirken, Galataport’ta ikinci kez ihaleye çıkabilmek için Tabiat Va


  İşte Maliye'nin 2008 hedefleri

Maliye Bakanlığı, 2008 yılında gümrük gelirlerinin elektronik ‘para kartlarıyla’ tahsil edileceğini, kayıt dışı ekonomiyle mücadele amacıyla hedef mükellefler için yıllık liste hazırlanacağını, devletten alacaklı hale gelmiş kişilere borç ödemelerinin de 7 günde tamamlanacağını bildirdi.


  İşgücü piyasası iyileştirilecek

Kayıtdışı işçilikle mücadele için ‘’vergi, sigorta’’ gibi işlemlerin mahallinde, organize sanayi bölgelerinde ve sanayi yoğun bölgelerde tahsiline imkan tanıyan sistemin getirilmesi gerektiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri