Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadrom yeterli

Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknit patronu Arthur Zico, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, iki takım adına da üst düzey bir mücadele ortaya konulduğunu ifade ederek, ‘’Çok önemli bir galibiyet aldık. Maça çok iyi girdik. Çok fazla fırsatlar yakaladık. Genel olarak rakibimizden daha fazla gol pozisyonu yarattık. İki taraf adına da olumlu geçen anlar vardı. Orta alanda çok fazla mücadele oldu. Hedeflerimize baktığımızda hala ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz’’ diye konuştu.


Trabzon, büyük maçlarda kayıp

Trabzonspor, ligin ilk yarısında ‘’üç büyük’’ rakibi Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile yaptığı maçları kaybetti.

Beşiktaş, ara transferde hata yapmak istemiyor

Beşiktaş’ta geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın son gününde yapıldı.


  Tütüneker, ilk maçında takımını beğendi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Ankaragücü karşısında Kasımpaşa ile ilk maçına çıktığını ve henüz 3 gündür takımla birlikte çalıştığını dile getirerek, ‘’Takımımın mücadelesinden memnunum. 90 dakika iyi mücadele ettiler.


  Tolunay Kafkas mücadeleden memnun

Ankaragücü Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu, 1-1 berabere biten Kayserispor maçıyla ilgili olarak, ‘’Sonuç hariç iyi bir maçtı’’ dedi.


  A. Gücü’ne Litvanyalı stoper

Turkcell Süper Lig’in ilk yarısı sonunda hedeflediği puanın 4 puan gerisinde kalan Ankaragücü, devrenin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına da hız verdi.


  Adana Demirspor Trabzon'u bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adana Demirspor, rotasını Trabzonspor ile oynayacağı kupa maçına çevirdi.


  Kocaeli'de hedef ilk iki

TFF 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da, teknik sorumlu Kayhan Çubuklu, hedeflerinin ilk iki takım arasına girerek Süper Lig’e doğrudan katılmak olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri