Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen'in 3 yıldızı

Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların vasat olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın, "Roberto Carlos, Delgado ve Alex iyi oyuncular ancak, Lincoln'ün yıldız olduğunu düşünmüyorum. Brezilya milli takımı forması giymemiş bir 10 numara yıldız olamaz" diye konuştu.


Gökdeniz Rusya'dan teklif aldı

Süper Lig'de gol krallığında 10 golle ilk sırada yer alan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz'e, Rusya'dan teklif geldi. Rusya'nın Rubin

İlk yarıda 5 oyuncu bir maçta 3 gol attı

Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısında 5 futbolcu bir maç içinde 3'er gol atma başarısını gösterdi


  Kleberson 1 milyon Avro ödeyecek

Beşiktaş Kulübü, geçen sezon sonuna doğru izinsiz olarak kulüpten ayrılan Brezilyalı futbolcu Jose Kleberson Pareira'dan 1 milyon Avro alacak.


  Fenerbahçe boksta şampiyon oldu

İstanbul'da sona eren turnuvadaFenerbahçe topladığı 57 puanla şampiyonluğa ulaştı.


  Real Madrid'de 3 kupaya 900 bin Avro prim vaadi

İspanya'nın dünyaca ünlüfutbol kulüplerinden Real Madrid'de kulüp başkanı Ramon Calderon, bu sezon3 kupa kazanmaları halinde her futbolcuya 900 bin avro prim ödeyeceklerini vaat etti.


  Ronaldinho Milan yolunda

İspanyol spor basını, ''en kötü yılını geçirdi'' dediği Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakıyor.


  Koray ve Burak Vestel Manisa'da

Beşiktaş'ta Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettikleri bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri