Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen'in 3 yıldızı

Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların vasat olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu Sergen Yalçın, "Roberto Carlos, Delgado ve Alex iyi oyuncular ancak, Lincoln'ün yıldız olduğunu düşünmüyorum. Brezilya milli takımı forması giymemiş bir 10 numara yıldız olamaz" diye konuştu.

Futbol hayatını Eskişehirspor'da sürdüren Sergen Yalçın, Turkcell Süper Lig'in kalitesinin düştüğü görüşünde. NTV'nin sorularını cevaplayan deneyimli futbolcu, Roberto Carlos ve Lincoln için de ilginç tespitlerde bulundu. Süper Lig'in kalitesinin son yıllarda oldukça düştüğünü belirten Sergen, "Artık alttan çok iyi oyuncular gelmiyor. O yüzden ligin kalitesi bana göre son bir kaç senede düştü" dedi.

F.BAHÇE ÇOK KALİTELİ

Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe'nin lige çok göre çok üst düzey bir takım olduğunu belirterek, hem oyuncu kalitesi, hem camia olarak sarı-lacivertlilerin küçümsenemeyecek durumda olduğunu söyledi. Sergen Yalçın, son yıllarda Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların kalitesinin de azaldığını ifade etti.

CARLOS'U BİLİYORUZ

Vasat oyunculara yıldız muamelesi yapıldığının altını çizen Sergen, "Roberto Carlos'un yıldız olduğu doğru. Hakikaten Roberto Carlos çok önemli, kendini ispatlamış bir isim. Ona bizim söyleyecek bir şeyimiz yok açıkçası ama, ben Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

EN İYİSİ ALEX

Son yıllarda Hagi'den sonra gelen en iyi yabancının Fenerbahçeli Alex olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, Brezilyalı oyuncunun sarı-lacivertli takıma çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'yu da beğendiğini belirten Sergen Yalçın, "Delgado fena oyuncu değil. Ayakları iyi, kıvrak. Biraz üzerinde durulursa, hakikaten Beşiktaş'ın nasıl bir kulüp olduğu, nasıl bir camia olduğu kendisine anlatılırsa, çok yararlı olabilir" dedi.

LİNCOLN YILDIZ DEĞİL

Sergen Yalçın, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk formulünün ise derbi maçlarından geçtiğini belirtti. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın şanslarının eşit olduğunu söyleyen Sergen, "Kim ikinci yarı iyi başlarsa, kim derbileri kazanırsa o şampiyon olur. Derbi maçları çok önemli. Bence derbi maçlarını kazanan takım şampiyon olacak" şeklinde konuştu.

30.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sergen'in 3 yıldızı

  Gökdeniz Rusya'dan teklif aldı

  İlk yarıda 5 oyuncu bir maçta 3 gol attı

  Holosko Beşiktaş'a çok faydalı olacak

  Kleberson 1 milyon Avro ödeyecek

  Fenerbahçe boksta şampiyon oldu

  Real Madrid'de 3 kupaya 900 bin Avro prim vaadi

  Ronaldinho Milan yolunda

  Koray ve Burak Vestel Manisa'da


 Son Dakika Haberleri