Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kleberson 1 milyon Avro ödeyecek

Beşiktaş Kulübü, geçen sezon sonuna doğru izinsiz olarak kulüpten ayrılan Brezilyalı futbolcu Jose Kleberson Pareira'dan 1 milyon Avro alacak.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na dün gönderilen yazıda, Kleberson ile mevcut hukuki sorunları çözme konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Açıklamada, Kleberson'un, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 5 iş günü içinde 1 milyon Avro ödeme yapacağı vurgulanarak, Brezilyalı oyuncunun, FIFA İhtilaf Çözümleme Dairesi tarafından tespit edilen 462 bin 112 Dolarlık tutarı, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den tahsil etme hakkından da kesin olarak feragat edeceği kaydedildi.

Diatta gönderildi

Ligin ikinci yarısına daha güçlü girmeyi hedefleyen ve bu amaçla Vestel Manisaspor'dan Filip Holosko'yu transfer eden Beşiktaş, Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta ile yollarını ayırdı. Menajeri Sinan Engin'in dün bir görüşme yaptığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Diatta ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmesini feshetti.

30.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sergen'in 3 yıldızı

  Gökdeniz Rusya'dan teklif aldı

  İlk yarıda 5 oyuncu bir maçta 3 gol attı

  Holosko Beşiktaş'a çok faydalı olacak

  Kleberson 1 milyon Avro ödeyecek

  Fenerbahçe boksta şampiyon oldu

  Real Madrid'de 3 kupaya 900 bin Avro prim vaadi

  Ronaldinho Milan yolunda

  Koray ve Burak Vestel Manisa'da


 Son Dakika Haberleri