Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yıldırım: Büyümemizi kimse engelleyemez

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni yılda, kulübün 100. yılında elde ettikleri başarıların daha fazlasını yaşamanın planlarını yapmak zorunda olduklarını belirterek, ''Her gün ayrı bir hevesle kucakladığımız 100. yıl coşkumuz, bir diğer 100. yılımıza adım atarken aynı heyecan ve tecrübeyle devam edecektir'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi dergisinin 2008 Ocak sayısındaki ''Büyümemizi engellemeye kimse cüret edemeyecektir'' başlıklı yazısında Yıldırım, 100. yıllarında tüm şubelerde başarılar elde ettiklerini belirterek, ''2007 yılı içerisinde gerek tüm şubelerimizin elde ettiği başarılar, gerek yapılan tüm etkinliklerle, 'hep birlikte' kulübümüzün şanlı yüzyılının tamamlayıcıları olma şerefine ulaştık. Her gün ayrı bir hevesle kucakladığımız 100. yıl coşkumuz, bir diğer 100. yılımıza adım atarken aynı heyecan ve tecrübeyle devam edecektir. Fenerbahçe Kulübü, geçmişinden aldığı güç ve şerefle tüm fertlerini kendi geleceğinin sadık bekçileri yapmıştır. Hepimizin gönlüne kazınmış Fenerbahçe sevdası, nice yüzyıllar boyunca yine siz Fenerbahçe taraftarlarının eşsiz desteğiyle sürecek, sarı-lacivert renklerimiz, bizlerin sesi, kuvveti, prestiji ve ailesi olmaya ilelebet devam edecektir'' şeklinde görüşlerini belirtti.

Aziz Yıldırım, 2008 yılının yeni yatırımlarının ve başarılarının yılı olacağını belirterek, ''Önümüzde yepyeni bir yıl var. Artık 100. yılımızda elde ettiğimiz başarıların daha fazlasını her anlamda yaşamanın planlarını yapmak zorundayız. Çünkü Fenerbahçeli olmak, Fenerbahçe'yi yaşamak için her dönem yenilikçi olmak zorundasınız. Önümüzdeki yıl yine yeni yatırımların, yeni başarılarımızın yılı olacaktır'' dedi.

31.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Necati'nin Galatasaray özlemi

  Yıldırım: Büyümemizi kimse engelleyemez

  Cavcav'dan Aziz Yıldırım'a övgü

  Trabzon kaleci Onur'la anlaştı

  Mısırlı Abdullah Konya'dan ayrıldı

  K.Yaka'lı Emrah'a Kasımpaşa talip

  Hidayet muhteşem oynadı

  Holosko'nun ilk idmanı

  G.Saray, Hakan'ın parasını ödemiyor

  Nadal'ın hedefi Pekin 2008


 Son Dakika Haberleri