Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Necati'nin Galatasaray özlemi

Ankaraspor'a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş, G.Saray'da kadro dışı bırakılmasının Avrupa'ya gitme yolunda önünü kestiğini söyledi. Yaşadığı olayın kendisini G.Saray'dan soğutmadığını belirten Necati Ateş, ''Bu kırgınlık da içimdeki G.Saray sevgisinden oldu. Bugün G.Saray bana ne zaman gel derse ben koşa koşa gitmeye hazırım" dedi.

Ankaraspor'a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş, Galatasaray'da kadro dışı bırakılmasının Avrupa'ya gitme yolunda önünü kestiğini söyledi. Futbol Extra Dergisi'nin Ocak ayı sayısında röportajı yer alan Necati, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hedefine varamadığını ve bunun nedeninin üzerine 'Kadro dışı kalma' etiketinin yapıştırılması olduğunu belirterek, ''Avrupa'dan ve Türkiye'den çok iyi teklifler vardı. Galatasaray'dan ayrıldığımda çok iyi bir transfer yapacağıma inanıyordum. İngiltere'den ve Almanya'dan kulüpler hazırdı, ama kadro dışı kalınca adamların kafalarında 'Acaba niye kadro dışı kaldı' diye soru işaretleri oluştu. Her biri tek tek geri çekildi. Yani Avrupa'ya gitme hayalim tam gerçekleşecekken, kadro dışı kalmam önümü kesti. Şayet kulüp bana 'Seni göndermek istiyoruz' deseydi, ben bugün Avrupa'nın çok ünlü bir kulübünde oynuyor olacaktım. Kulüp de benden çok iyi para kazanabilecekti'' diye konuştu.

Kadro dışı kalmadan Hertha Berlin ve Middlesbrough ile yapılan görüşmelerde her şeyi bitirdiklerini vurgulayarak, ''Sadece benim 'evet' dememi bekliyorlardı. Ben bu olaydan sonra onların teklifini kabul ettim, ama benden vazgeçtiklerini söylediler. Son olarak Trabzonspor ve Ankaraspor bana teklif yaptı, ancak ben Ankaraspor'u tercih ettim. '' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan bu yana sürekli takım arkadaşlarıyla görüştüğünü belirten Necati, ''Beni arıyorlar. İçlerinden 'Keşke sen de burada olsaydın, çok iyi olurdu' diyenler var. Ayrıca Galatasaray'a hizmetim hala sürüyor'' dedi. Necati, bu konuda örnek de verirken, ''Şu anda Galatasaray, Sivasspor ile çekişiyor ve biz Sivasspor'u yendik. Ben de o maçta gol attım. Bir taraftan da Galatasaray duygusuyla çıktım çünkü o maça. Benim attığım golle Galatasaray'ın rakibi Sivasspor'un elini boş göndermek beni daha mutlu etti. Buradan bile Galatasaray'a yararım dokundu açıkçası. Galatasaray benim evim ve ben evimi terk etmedim. Sadece bir süreliğine evimin uzağındayım, o kadar'' ifadelerini kullandı.

KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM

Yaşadığı olayın kendisini Galatasaray'dan soğutmadığını, kırgınlığının evinden uzaklaştırılmaktan dolayı olduğunu, ancak bunu da unuttuğunu söyleyen Necati Ateş, ''Bu kırgınlık da içimdeki Galatasaray sevgisinden oldu. Bugün Galatasaray bana ne zaman gel derse ben koşa koşa gitmeye hazırım. Hiç düşünmeden geri dönerim. Tabi ki Ankaraspor'un rızasını alarak dönerim'' şeklinde konuştu.

31.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Necati'nin Galatasaray özlemi

  Yıldırım: Büyümemizi kimse engelleyemez

  Cavcav'dan Aziz Yıldırım'a övgü

  Trabzon kaleci Onur'la anlaştı

  Mısırlı Abdullah Konya'dan ayrıldı

  K.Yaka'lı Emrah'a Kasımpaşa talip

  Hidayet muhteşem oynadı

  Holosko'nun ilk idmanı

  G.Saray, Hakan'ın parasını ödemiyor

  Nadal'ın hedefi Pekin 2008


 Son Dakika Haberleri