Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Yeni yılda kesintisiz eğitim faaliyetlerine devam

1. Okul Aile Birlikleri ile ortak çalışmalar yeni programlarla devam ediyor.

Okul Aile Birliği yönetimleri velilere ve çocukları olan öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerinin ilk tanıtım seminerleri devam ediyor.

Öğrenci velileri arasından her sınıf için seçilen "SINIF ANNELERİ" ne yönelik Eğitim ve Tanıtım seminerlerinin ikincisi 3 Aralık 2008 Perşembe günü yapıldı.

"YASEM Eğitim Koordinatörü Dursun Sivri tarafından AİLENİN ÖĞRENCİ BAŞARISINDAKİ ROLÜ" konulu seminer bir ilköğretim okulunun Okul Aile Birliğinin talebi üzerine "SINIF ANNELERİ"ne yönelik de yapılması planlandı. 3 Ocak 2008'de gerçekleştirilecek. Aynı seminerin devamında "HAFIZA GELİŞTİRME VE HIZLI ÖĞRENME" programının tanıtımı yapıldı.

YASEM Eğitimcisi Faruk Akçe de aynı programda "KARAKTER ANALİZİ" konulu semineri ve "ANLAYARAK HIZLI OKUMA" programının tanıtımını yaptı.

Okul idaresi programların tanıtım dokümanları ilân panolarına asıldı. Eğitimler okulun konferans salonunda yapılacak.

2. pazarlama ve satış teknikleri eğitimi yapıldı.

Üniversiteli öğrenci bir grup öğrencinin talebi üzerine "Pazarlama" eğitimi 29.12. 2007 tarihinde YASEM Maltepe eğitim salonunda yapıldı. Yönetim Danışmanı Zübeyir Gök tarafından verilen seminerden oldukça yüksek olumlu geri bildirim alındı.

3. Süreli Eğitimler devam ediyor

Süreli Eğitimler YASEM'in temel faaliyetleri kesintisiz olarak yeni yılda da devam ediyor.

Genel katılıma açık ve grup talepleri üzerine yapılan süreli eğitimler prensip olarak her ay her konuda birer program açılıp sonuçlanmaktadır.

Program çeşitliliği, talepler ve eğitici havuzu genişleyerek artmaktadır.

Çocuk ve Deha Eğitimi bu cümleden programlarımızdandır. İkinci grup talepleri gelmeye başladı. Liste belirleniyor. Sömestr tatilinde özel bir grup ve program planlanıyor.

4. Pazar kahvaltıları ve seminerlerden süreli eğitimlere geçiş

Her ay olarak düşünülen "YASEM AİLE BULUŞMALARI"nın kahvaltılı programına katılım talebi eğitim talebi ile birlikte geldi.

Bir grup aile eğitimleri Pazar kahvaltıları ile birlikte olması talebinde bulundu. 30 Aralık 2007 Saat 11.00 de Anka Royal Otel'de açık büfe kahvaltı ve ardından Dr. İsmail Benek tarafından "KENDİNİ TANIMA YOLCULUĞU" konulu eğitim semineri verildi.

Bir tanıtım programı olarak yapılan seminer sonunda "süreli eğitim" olarak YASEM Maltepe eğitim salonunda 4 hafta devam edecek.

YASEM İLETİŞİM

GMK BULVARI

38/8 MALTEPE-ANKARA

TEL:

0 (312) 232 65 91 - 232 65 92

WEB:

www.yasemgelisim.com

E-POSTA:

[email protected]

05.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Tohumun başak olma hikâyesi

  Ritüellerin önemi ve etkisi

  Yeni yılda kesintisiz eğitim faaliyetlerine devam


 Son Dakika Haberleri